8 jaar geleden

TRUE Fitness wordt totaalaanbieder

MoveToLive
Redacteur
8 jaar geleden

Het gevestigde cardiomerk TRUE Fitness heeft een volgende stap in het uitbreiden van haar portfolio gezet. Waar zij eerder al aangekondigd hebben dat kracht deel uit gaat maken van hun assortiment, maken zij nu bekend dat zij Paramount Fitness hebben overgenomen. “Onze klanten hebben vertrouwen in onze producten en hebben veelvuldig gevraagd om een totaaloplossing. Ik geloof dat we onze toewijding aan innovatie en het kwaliteitsniveau van onze cardiolijn kunnen behouden, terwijl we op hetzelfde moment ons kunnen richten op het ontwerpen en bouwen van vernieuwende krachtapparatuur”, zegt Frank Trulaske, CEO en oprichter van TRUE.

Vorig jaar nam Frank Trulaske ervaren krachtontwerper Joe Ellis aan, die het brein achter de TRUE Force lijn is. Trulaske: “De overname van Paramount geeft ons de kans nog sneller als totaalaanbieder de markt te betreden”. Het alom gerespecteerde Paramount bood namelijk single, dual en multi-stack selectorized krachttoestellen, functionele trainers en plate-loaded producten, maar ook free weight bankjes, racks en accessoires. In de 60 jaar dat zij in de fitnessmarkt actief waren stonden zij bekend om hun innovatieve productdesign en extreem hoge kwaliteitseisen.

De producten zullen onder de merknaam TRUE gevoerd gaan worden. Deze zijn in de Benelux te verkrijgen via MoveToLive. Zij juichen de stap van TRUE om zich ook op krachtterrein te begeven toe. Directeur Lars Schmidt: “TRUE is een gedegen merk. Dat klinkt niet sexy, maar geeft wel heel veel waarde. Stabiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit, is wat we tot nu toe van TRUE hebben gezien en hun nieuwe krachtlijn bevestigt dit wederom”.

 

Neem voor meer informatie contact op met MoveToLive via +31 (0)73 594 7020 / +32 (0)3 226 1558 of www.movetolive.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

MoveToLive