8 jaar geleden

De kracht van superieur design dat zich aanpast aan ieders lichaam

MoveToLive
Redacteur
8 jaar geleden

Geroutineerde sporter of beginner, zwaar of licht, revaliderend of in topvorm; de krachtapparatuur van Cybex is voor iedereen geschikt en zorgt voor het best mogelijke resultaat. Een claim die door vele merken wordt gemaakt, maar die het Cybex Research Institute (CRI) graag onderbouwt. Wetenschappers, ingenieurs en productontwikkelaars van het CRI voeren voortdurend gedetailleerde analyses uit van elke oefening, waarbij gekeken wordt naar de kracht, de werking op de gewrichten en het meeste effect. Het leidde tot de introductie van de Eagle NX krachtlijn in 2014 en de Prestige krachtlijn in 2015.

Overeenkomsten
Zowel de Eagle als de Prestige lijn zijn ontworpen om mét het lichaam samen te werken, in lijn met de natuurlijke beweging. Dus met het juiste weerstandsprofiel (door sublieme cam), convergerende/divergerende beweeglijnen, meerdere mogelijkheden voor handgrepen en zo min mogelijk druk op de gewrichten. Door de lage startgewichten zijn de lijnen ook geschikt voor beginners, ouderen en revaliderende leden. Deze voorwaarden gecombineerd met een comfortabel gevoel tijdens gebruik (zelf testen is het geloven!) zorgen voor veilige toestellen die uw leden resultaat geven. Zij verwachten het beste; ze krijgen het beste.

De Eagle en Prestige lijn komen ten goede aan de premium uitstraling van uw sportschool en zijn onderling te combineren.

 

Ultieme prestaties
Als Prestige de betere optie is, is Eagle de beste krachtlijn die bestaat. Bovenop alle eerder genoemde voordelen is bij de Eagle lijn gepatenteerde Dual Axis technologie toegevoegd. Het laat de gebruiker zelf de beweging bepalen waardoor progressieve training mogelijk wordt. Het aantal oefeningen op de leg press is bijv. ook groter dan ooit, doordat de voetplaat stabiel blijft en het stoeltje juist beweegt – wat een grotere hamstring en bilspieractivatie geeft. Door deze enorme veelzijdigheid is keuze voor de Eagle lijn óók de keuze maken voor optimale begeleiding door instructeurs en scholing van uw leden. Want het zou zonde zijn te investeren in deze toplijn en de mogelijkheden onbenut te laten!

Zeg niet alleen dat u onderscheidend bent, maar laat uw leden dit onderscheid ervaren en voelen. Met Cybex krachtapparatuur stelt u al uw leden in staat sneller, meer resultaat te behalen – better, stronger, safer, longer.

Meer informatie: +31 (0)73 594 7020 of info@movetolive.com

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

MoveToLive