8 jaar geleden

Samenwerking Out2Move

Start2move
Opleidingscentrum Fitness, Health & Sport
8 jaar geleden

Start2move werkt sinds kort samen met het grootste online sportplatform voor sporters en trainers in Nederland Out2move:
 
"In 2013 is Out2move gestart met het idee om alle sporters en trainers in Nederland te helpen om eenvoudiger en meer te kunnen sporten. Steeds meer mensen ontdekken dat buiten sporten en bewegen in steden, parken, bossen, en stranden niet alleen gezond maar vooral ook heel leuk is. Dat willen wij zo houden, en daarom helpen we trainers en sporters om zoveel mogelijk tijd over te houden om te sporten en om elkaar te vinden."
 
Alles om trainers en clubs te ondersteunen
Out2Move is geen werkgever, maar een platform voor mensen die een buiten sport zoeken en voor trainers die deze buitensport aanbieden. Denk aan bootcamp, hardlopen, trailrunning, personal training en meer. Als trainer of club wil je zo veel mogelijk tijd besteden aan mensen enthousiasmeren en trainen, en zo min mogelijk aan verkoop, facturatie en administratie. Out2Move zorgt ervoor dat potentiële sporters jouw club weten te vinden. En met één klik heb jij als ondernemer beschikking over een geavanceerd online boekings- en betalingssysteem.
 
Met de samenwerking met Out2move zorgen we er samen voor dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen. Daarnaast kan je als nieuwe trainer op de markt direct met je business starten door een account aan te maken op Out2move.
 
Dus jij bent bezig met je sport en het geven van trainingen. Out2Move regelt de rest. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken. 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


 
Auteur

Start2move