8 jaar geleden

MoveToLive: Maximale beleving tijdens de Fitness & Wellness Top

MoveToLive
Redacteur
8 jaar geleden

Met 3 all-in concepten speelden wij op onze beursstand in op de laatste trends en begroetten we de bezoekers met actieve demo’s, pasklare oplossingen en volop beleving. Hoe laagdrempelig deze concepten waren bleek uit de drukte op de stand en de vele participerende ondernemers!

 

  • Maximale aandacht, was er voor de Energy Zone. Een functionele trainingszone waar hoog-intensief getraind kan worden onder leiding van een instructeur. Ingericht met de Cybex Bravo Push, Pull en Lift, los materiaal en een get-on-and-go cardiotoestel zoals de vernieuwde StairMaster AirFit en de Cybex SPARC. Start uw timer, 3, 2, 1…. GO!
  • Maximaal rendement, halen onze ondernemers uit het Octane Cross Circuit. Op een minimaal vloeroppervlak het maximale halen uit kracht én cardio. Op en achter het toestel. Met of zonder instructeur. Het Cross Circuit zorgt voor (inter)activiteit op de fitnessvloer!
  • Maximale beleving, ervaarden onze bezoekers via ons gepassioneerde demoteam, onze enthousiaste vertegenwoordigers en de levensechte routes op de FreeMotion cardiotoestellen uitgerust met iFit. Door de koppeling met Google Maps is trainen waar ter wereld mogelijk, inclusief publiek dat uw leden toejuicht.

Onze presentatie van oplossingen tijdens de FW Top is slechts een greep uit ons totaal van concepten en merken. Al deze oplossingen hebben een ding gemeen: het verbeteren van uw prestaties! Wilt u meer weten over onze beursconcepten of een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)73 5947020 of +32 (0)3 2261558 of mail naar info@movetolive.com.

Dank aan alle bezoekers en bekijk ons fotoverslag van de FW Top 2015 op onze Facebookpagina: www.facebook.com/movetolive.benelux

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

MoveToLive