18 september 2015

Fitness en Wellness Top sluit eerste dag positief af

18 september 2015
De Fitness en Wellness Top, vakevent voor professionals die werkzaam zijn in de fitness- en wellnessbranche, sloot gisteren positief de eerste beursdag af. "We moeten de bezoekersaantallen nog tellen, maar ik verwacht dat we na deze twee dagen zo'n 3000 bezoekers hebben kunnen registeren", aldus Jeroen Gerats, die onder andere verantwoordelijk is voor de organisatie van het event.

Ook het team van body.LIFE en Sport & Fitness Magazine kijkt terug op een geslaagde dag. Samen met Start2Move werd een burpeecallange georganiseerd. Op donderdag werd deze gewonnen door een vrouwelijke bezoeker: Lonneke van Peperstraten won met 36 burpees.
Onder de standhouders klonken tevens positieve geluiden. "De sfeer was ontspannen", aldus Marc Peters van Keiser.

Investeren
Het event vond alweer voor het vijfde jaar plaats. "Je merkt dat de markt weer aantrekt", vertelt Gerarts enthouiast. "Mensen durven weer te investeren."
Volgens Gerarts zijn veel ondernemers in de branche zich er bewust van dat ze zich moeten onderscheiden, willen ze succesvol zijn. "Kijk naar Vondelgym van Arie Boomsma. Daar hebben ze het heel goed begrepen. Natuurlijk draagt zijn naamsbekendheid ook bij aan het succes van deze sportclub, maar vooral de persoonlijke aandacht die de instructeurs daar aan de leden geven is ongekend."

Wie vandaag nog een bezoekje aan de beurs wil brengen kan nog tot 17.00 uur terecht in het Expo Center in Houten.

Lees het uitgebreide verslag van de Fitness en Wellness Top in de komende editie van body.LIFE.


 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


 
Auteur

Jessica Scheffer