12 july 2015

Nieuwe website Centre of Expertise Sport & Talent

12 july 2015
Het Centre of Expertise Sport & Talent wil kinderen en jonge mensen helpen om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Op de nieuwe website wil het Centre of Expertise Sport & Talent laten zien waar het voor staat en wat het te bieden heeft aan het werkveld.

Om praktijkgerichte producten en diensten aan te bieden is de samenwerking met externe partijen erg belangrijk. NISB is één van de samenwerkende partners. Het Centre of Expertise Sport & Talent heeft een breed netwerk om deze verdieping in talentherkenning en –ontwikkeling de komende jaren vorm te geven. Op de nieuwe website wordt hier nadrukkelijk aandacht aan besteed. 

Binnen het Centre of Expertise Sport & Talent wordt onderzoek gedaan naar talentherkenning en talentontwikkeling. Vanuit de visie van de HAN is het belangrijk dat de opgedane kennis praktische toepassing vindt en telkens weer ondubbelzinnig zijn meerwaarde voor de praktijk aantoont.

Het delen van kennis is daarbij erg belangrijk. Op de nieuwe site kunt zijn meerdere publicaties bekijken over talentherkenning en talentontwikkeling te vinden. De publicaties worden met regelmaat bijgewerkt. Door middel van nieuwsberichten en het bijhouden van een agenda willen wordt de lezer op de hoogte gehouden van de werkzaamheden van het Centre of Expertise Sport & Talent.

Voor de website klik hier

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Jessica Scheffer