8 jaar geleden

Officiële opening eerste Anytime Fitness-vestiging in Neerpelt België

8 jaar geleden
Op zaterdag 6 juni 2015  werd de Anytime Fitness club Neerpelt officieel geopend in aanwezigheid van de eigenaren Ronald en Annette Beks, franchisegever Petro Hameleers en burgemeester Raf Drieskens.
 
Hiermee zijn Ronald en Annette Beks de eerste Anytime Fitness franchise-ondernemers in België. Voor Ronald en Annette kwam een droom uit, een mooi fitnesscentrum waarbij het gemak, de kwaliteit en de betaalbaarheid voor hun klanten centraal staat. De leden kunnen  24 uur per dag en 7 dagen per week trainen op de modernste fitnessapparatuur, helemaal volgens een eigen tijdschema.
 
Voordat Raf Drieskens de officiële openingshandeling verrichtte, sprak  Petro Hameleers zijn waardering uit aan Ronald en Annette voor hun keuze voor het franchise concept van Anytime Fitness. Na een aanlooptraject van enkele maanden gaat Anytime Fitness Neerpelt eindelijk officieel open. Zoals klanten nu al over Ronald en Annette zeggen, “Anytime Neerpelt is voor mij: Mensen met passie voor hun vak, vriendelijk en persoonlijk”.
 
Droomt u er zelf ook van om eigenaar te zijn van uw eigen Anytime Fitness club? Of heeft u een bestaande fitnessclub en bent u benieuwd naar de mogelijkheden om deze club om te vormen in een Anytime Fitness club? Meld u dan nu aan voor de Anytime Fitness Experience Day op vrijdag 19 juni! Anytime Fitness en Life Fitness organiseren op deze dag een bijeenkomst bij Anytime Fitness Neerpelt (België). Tijdens deze bijeenkomst zult u alle benodigde informatie krijgen betreffende de kansen en mogelijkheden van het runnen van een Anytime Fitness locatie. Franchisegever voor de Benelux, Petro Hameleers kan al uw vragen beantwoorden en daarnaast zal Ronald Beks, franchisenemer van de locatie in Neerpelt, zijn ervaringen met u delen.
 
24/7 Fitness
Meer dan 2 miljoen leden kiezen voor Anytime Fitness. Waarom? Vanwege het gemak, de betaalbaarheid en omdat zij het leuk vinden in een persoonlijke en deskundige omgeving aan fitheid en vitaliteit te werken. Omdat er momenteel meer dan 2800 Anytime Fitness clubs wereldwijd open zijn en je bij deze clubs 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt trainen, kun je helemaal volgens je eigen tijdschema sporten. Fitnessen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bewezen succesvolle franchise-formule
Sinds de oprichting in 2002 in Amerika is Anytime Fitness flink gegroeid. Als 's werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopend, fitnessfranchise breken zij voortdurend records en zijn zij nog steeds groeiende. Hiermee heeft Anytime Fitness het succes van deze formule ruimschoots bewezen. Dit is mede in uiting gebracht door het winnen van meedere Franchise-Awards.
 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Jessica Scheffer