3 june 2015

De Tour is dichterbij dan ooit! Start nu in uw club.

MoveToLive
Redacteur
3 june 2015
Van 4 juli - de Grand Départ in de Domstad (Utrecht) - tot aan 26 juli - de aankomst op de Champs-Élysées - is heel fietsminnend Nederland en België gericht op het peloton, de kopgroep en de bus, valpartijen, ontsnappingen en wie in welke trui rondrijdt. 'De Tour wacht op niemand' en 'Parijs is nog ver', maar uw leden kunnen de Tour nú al rijden. De FreeMotion Tour de France fiets brengt het ultieme Tour-gevoel naar uw club!

Liefhebbers, let op! MoveToLive heeft een aanbod speciaal voor u en uw leden. Bestel nu en ontvang uw fiets(en) nog vóór de tourstart!* De eerste 2 etappes van de Tour 2015 hebben we (in delen) voor uw leden beschikbaar gemaakt. Start een onderlinge competitie, vergelijk met de pro's of test vooral de benen. De FreeMotion Tour de France fiets beweegt van -10 tot +20% mee met de gekozen route en het verzet wordt automatisch zwaarder of lichter afhankelijk van de route. Schakelen wordt op het stuur gedaan, net zoals op de wielrenfiets.



Op het scherm zie je de bergen aankomen, je zet je schrap, voelt de fiets omhoog komen en het verzet zwaarder worden. Je moet uit het zadel om op gang te blijven, schakelt terug naar een lichter verzet, maar blijft knokken. Die berg moet en zal bedwongen worden.

Sport is beleving en die beleving maken we compleet door u een volledig uitgewerkt promotioneel pakket te bieden plus ideeën om in uw centrum een echte Tour de France beleving te creëren. Doordat via softwarepakket iFit oneindig veel routemogelijkheden toegankelijk worden, zullen uw leden ook na 'Parijs' zeker terug blijven komen. Fietsen waar ter wereld men maar wilt.

We vertellen u graag alle details en zijn bereikbaar via +31 (0)73 594 7020 of +32 (0)3 226 1558. 

* Zolang de vrije voorraad strekt.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

MoveToLive