1 maand geleden

Meet jouw fysieke en cognitieve parameters voor een gerichte training

1 maand geleden
Vanuit de analyse van jouw fysieke en functionele condities, berekent het innovatieve op AI gebaseerde beoordelingsstation jouw Wellness age en schrijft automatisch jouw ideale trainingsprotocol voor, dat zich in de loop van de tijd aanpast.

Talloze wetenschappelijke studies tonen aan dat regelmatige lichaamsbeweging en gezonde levensstijlen sleutelfactoren zijn voor het bereiken van een gezonde ouderdom, wat betekent dat je langer in goede gezondheid leeft. Regelmatige lichaamsbeweging is een krachtig medicijn, maar het vereist een nauwkeurige dosering, en Technogym kan het ideale trainingsprotocol voor jou voorschrijven dankzij de analyse van jouw fysieke parameters en kunstmatige intelligentie. De nieuwe Technogym Checkup - het innovatieve op AI gebaseerde beoordelingsstation - richt zich op jouw training afhankelijk van jouw fysieke en functionele parameters en verkrijgt door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie het voorschrift van een precisieprogramma dat is afgestemd op jouw behoeften, doelen en condities.

Nadat je bent ingelogd met de Technogym App, zal Technogym Checkup jouw lichaamssamenstelling, kracht, balans, mobiliteit en cognitieve vermogens meten door middel van nauwkeurige en betrouwbare tests. De gegevens die verzameld zijn met Technogym Checkup, beschikbaar binnen het Technogym-ecosysteem, worden verwerkt door de Technogym AI Coach - de AI digitale trainer van Technogym - en omgezet in een gepersonaliseerd trainingsprotocol, gebaseerd op echte gegevens en altijd binnen handbereik, waardoor een nauwkeurige trainingservaring wordt gegarandeerd en jouw levensstijl vanuit alle hoeken wordt verbeterd. Dankzij het Technogym-ecosysteem heb je overal en altijd toegang tot jouw trainingsprogramma: in de sportschool, thuis, in een hotel, op het werk of bij jouw arts.

Bovendien berekent Technogym Checkup jouw Wellness age, de leeftijd die jouw fysieke en functionele condities weerspiegelt. Met dit startpunt kun je geleidelijk verbeteren dankzij jouw gerichte precisietrainingsprogramma, terwijl je jouw Wellness age verlaagt om gezonder te worden. Dankzij AI past het trainingsprogramma zich in de loop van de tijd aan om dichter bij jouw doelen te komen: superieure resultaten sneller.

Voor bedrijfsoperators vertegenwoordigt Technogym Checkup een geweldige kans om hun leden een innovatieve, unieke, gepersonaliseerde service aan te bieden die een moeiteloze trainingservaring garandeert: vanaf de eerste toegang en programmaconfiguratie tot training op Technogym-apparatuur. Vanuit zakelijk perspectief biedt Technogym Checkup een uitstekende kans om nieuwe klanten aan te trekken, bestaande klanten te behouden en diensten aan te bieden die extra inkomsten genereren.
 
Meest recente artikelen