3 maanden geleden

Rico Verhoeven en start-up Icetubs slaan de handen in een om marktleider te worden

3 maanden geleden

Icetubs, de Nederlandse pionier op het gebied van ijsbaden, kondigt met trots de lancering aan van zijn aankomende openbare investeringsronde. De investeringsronde, die eind april 2024 van start gaat, biedt individuen de kans om deel te nemen aan de groei van het bedrijf en om, net als Rico Verhoeven, mede-eigenaar te worden van een toonaangevend merk in de welzijnsindustrie.

Van warme bubbels naar ijzige baden 
Toen oprichter Chiel Kraai, jarenlang succesvol ondernemer in hottubs, steeds vaker verzoeken kreeg voor hottubs zonder verwarming, dacht hij dat de wereld gek was geworden. Waarom zou je ijs doen in iets wat warm en  comfortabel kan zijn? Toen uiteindelijk zelfs Wim Hof een hottub zonder verwarming bestelde, besloot Chiel uit nieuwsgierigheid het zelf te proberen. De eerste 20 seconden waren verschrikkelijk, maar daarna ervaarde hij een helderheid als nooit tevoren - niet veel later was Icetubs was geboren:

“Nadat ik de potentie zag, heb ik mijn 10 jaar ervaring in het maken van hottubs gebruikt om het beste ijsbad te ontwerpen dat er is; niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk en ondersteunend voor dagelijks gebruik,” aldus Chiel.

Champions Choice
De afgelopen jaren is de ijsbad community geëvolueerd van een nichemarkt naar een groeiende groep liefhebbers die het beschouwen als een levensstijl. Naast de fysieke voordelen bevordert koudwatertherapie namelijk discipline en helpt het om te leren omgaan met ongemak. Kampioenen zoals de wereldberoemde kickbokser Rico Verhoeven zijn niet alleen fervente gebruikers van Icetubs, maar investeren ook in het merk.

Rico Verhoeven, wereldkampioen kickboksen en vroege investeerder, over Icetubs: "Snel en effectief herstel is voor mij heel belangrijk om mijn topprestaties te kunnen blijven leveren. Op zoek naar methodes die mijn herstelproces konden optimaliseren, kwam ik op Icetubs. Ik was oprecht onder de indruk van de kwaliteit van hun ijsbaden, maar zag ook de potentie van dit product voor in de hele sportwereld en daarbuiten. Ik ben uiteindelijk niet alleen gebruiker, maar ook investeerder in het merk geworden. Het is gewoon een game changer. Naast een herstel tool is het een essentieel onderdeel van mijn overall zelfzorg en mentale focus geworden."

Op weg naar succes
Met een verwachte groeisnelheid van meer dan 300% per jaar, staat Icetubs op het punt van ongekend succes. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit, duurzaamheid en schaalbaarheid onderscheidt het van zijn concurrenten in een steeds competitievere markt. Deze lente opent Icetubs haar kantoor in Los Angeles en later dit jaar volgt een hub in Singapore.

De openbare investeringsronde biedt, die 22 april aanstaande van start zal gaan, individuen de mogelijkheid om deel te nemen aan de reis van Icetubs naar wereldwijde uitbreiding. Investeerders kunnen deelnemen aan de investeringsronde via het Bondex-platform, powered by NXChange, waardoor een naadloos en transparant proces wordt gegarandeerd. Met een waardering van €15,2 miljoen voor deze ronde kunnen investeerders bijdragen aan de voortdurende groei en het succes van Icetubs.

Voor meer informatie over de investeringsmogelijkheid en om lid te worden van de Icetubs-gemeenschap, bezoek www.icetubs.com/invest of neem contact op via investments@icetubs.com.

Meest recente artikelen