4 march 2024

SYMBIONT Tec Suit: Transformeer je sportschool of studio met innovatie!

4 march 2024
Maak kennis met het revolutionaire SYMBIONT Tec Suit, het gepatenteerde pak dat de fitnesswereld verandert. Ontdek een wereld vol mogelijkheden voor jouw leden, met een unieke trainingservaring die nergens anders te vinden is. Word onze partner en bereid je sportschool of studio voor op de toekomst met datagedreven EMS-trainingen, bio-elektrische training en realtime tracking. Ontdek hier alles wat je moet weten over het SYMBIONT Tec Suit!
 
Eigen Tec Suit voor een gepersonaliseerde training
Elk lid van je sportschool of studio krijgt een eigen Tec Suit, wat zorgt voor een volledig gepersonaliseerde training. Dit betekent niet alleen een training die perfect aansluit op hun behoeften en doelen, maar ook een training die gegarandeerd hygiënisch en efficiënt is.
 
Het SYMBIONT Tec Suit is ontworpen om een breed scala aan sporters te ondersteunen, of ze nu geïnteresseerd zijn in krachttraining, uithoudingsvermogenstraining, of revalidatieoefeningen. Voor elk type sporter biedt het Tec Suit een gevarieerde reeks mogelijkheden en aanpassingen, zodat ze hun training kunnen afstemmen op hun individuele fitnessniveau en doelstellingen. Dit zorgt voor een geheel gepersonaliseerde fitnesservaring, waardoor elke sporter het maximale uit zijn of haar training kan halen.

Realtime Feedback voor maximale vooruitgang

Een groot voordeel van het Tec Suit is dat realtime feedback zorgt voor maximale vooruitgang. Het pak is voorzien van geavanceerde sensoren die prestatiegegevens van de sporter verzamelen. Deze gegevens worden draadloos naar onze CURDTI-app verzonden. In de app kunnen zowel de trainer als de sporter de voortgang volgen en de trainingen aanpassen indien nodig. De feedback zorgt voor meer betrokkenheid en motivatie bij de sporters, wat resulteert in verbeterde prestaties en tevreden leden. Succes is meetbaar, met SYMBIONT haal je het maximale uit elke training!
Draadloze vrijheid en comfort
Het SYMBIONT Tec Suit onderscheidt zich op opmerkelijke wijze door het gebruik van geavanceerde draadloze technologie. In tegenstelling tot traditionele EMS-trainingen, waarbij sporters vaak worden beperkt door elektroden en draden, biedt het Tec Suit een geheel nieuwe ervaring. Dankzij deze draadloze technologie wordt elektrostimulatie naar een hoger niveau getild, terwijl sporters genieten van ongekend comfort en volledige bewegingsvrijheid.
 
Dit betekent dat je leden zich volledig kunnen concentreren op het verbeteren van hun prestaties zonder enige vorm van afleiding. Ze hebben de vrijheid om te trainen waar en wanneer ze maar willen, zowel binnen als buiten de sportschool. Het SYMBIONT Tec Suit biedt niet alleen een revolutionaire trainingservaring, maar ook het gemak van flexibiliteit, waardoor sporters optimaal kunnen profiteren van hun fitnessdoelen, waar ze zich ook bevinden.

Efficiënt en flexibel huurmodel

Het huurmodel van SYMBIONT blinkt uit in zowel efficiëntie als flexibiliteit, wat jou als fitnessondernemer volledige controle geeft. Jij bepaalt zelf hoeveel EMS-apparatuur je huurt, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en zakelijke doelen. Dit praktische en kostenefficiënte model biedt fitnessondernemers de mogelijkheid om van EMS-training te profiteren zonder dat dit gepaard gaat met zware financiële verplichtingen. Hierdoor wordt EMS-training toegankelijk voor elke ambitieuze ondernemer.
 
En wat als de vraag naar extra pakken snel groeit? Geen zorgen! Het SYMBIONT huurmodel biedt de flexibiliteit om je abonnement aan te passen aan de groeiende vraag, zodat je altijd kunt voldoen aan de behoeften van je leden. Met SYMBIONT kun je vandaag nog van start gaan, zonder grote investeringen vooraf. De toekomst van EMS ligt binnen handbereik!

Waarom kiezen voor SYMBIONT?

De vraag is eerder: waarom niet? Ons concept tilt jouw sportschool of studio naar ongekende hoogten! Met SYMBIONT kun je nieuwe leden aantrekken en tegelijkertijd profiteren van uitgebreide ondersteuning. Bied je leden de mogelijkheid om draadloze trainingssessies te ervaren, compleet met realtime feedback voor maximale vooruitgang.
 
Ons gestroomlijnde onboardingproces zorgt voor een moeiteloze integratie van SYMBIONT in jouw fitnessomgeving, met toegewijde ondersteuning op elke stap van de EMS-reis. Bovendien bieden we gespecialiseerde opleidingen voor trainers, zodat jouw leden kunnen genieten van een nog effectievere en intensievere sportervaring.
 
Dus, waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de grenzeloze mogelijkheden van SYMBIONT en breng je sportschool of studio naar het volgende niveau!
 
Meer weten? www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld
Bedrijf

Symbiont

Laatste artikelen van dit bedrijf