20 february 2024

Maak kennis met de TRU

20 february 2024
Fit blijven is de sleutel tot een goede gezondheid. Steeds meer mensen beseffen dit en gaan op zoek naar professionele fitnessstudio's die gericht zijn op gezondheid. Met de seca TRU heb je de kans om voort te bouwen op deze groeiende trend en leden te ondersteunen op hun fitnessreis met medisch gevalideerde gegevens over hun lichaamssamenstelling.
 

De ware indicator voor gezondheid en fitness
Met de seca TRU voorzie je je leden van professionele, medisch gevalideerde gegevens over hun trainingsvoortgang. Hoeveel spiermassa hebben ze opgebouwd en hoeveel vetmassa hebben ze verloren? In slechts enkele seconden bepaalt de seca TRU deze en vele andere waarden met medische precisie.
 
Trainingsvoortgang visualiseren
Door de kleine veranderingen bij te houden die zich voordoen in het vetpercentage en de spiermassa van individuele ledematen en torso's, kun je je leden alle informatie geven die ze nodig hebben om gemotiveerd te blijven of hun plan aan te passen om er zeker van te zijn dat ze hun gezondheids- en fitnessdoelen bereiken.
 
Laat je fitnessstudio opvallen!
seca TRU levert de hoogste lichaamssamenstellingstechnologie met een ongekende gouden standaard, dankzij de geavanceerde klinische validatie. Verhoog uw ledenervaring en onderscheid u van de concurrentie met een BIA-oplossing die naadloos integreert in uw fitnessclub.
 
Dit is seca
seca is een medisch-technisch bedrijf uit Hamburg, Duitsland, dat oplossingen voor lichaamssamenstelling ontwikkelt en onderzoek op dit gebied vormgeeft. Onze medische tak is al tientallen jaren gevestigd in het Verenigd Koninkrijk; nu betreden we de fitnessmarkt met de seca TRU.

Ontdek het TRU-potentieel van je leden en de kracht van je fitnessstudio met TRU medische lichaamssamenstellingsanalyse.
 
Neem contact met ons op en leer alles over de seca TRU: info.benelux@seca.com of via www.secaTRU.com
 
Meest recente artikelen