3 maanden geleden

Recovery Zone

3 maanden geleden
In de fitnesswereld ontwikkelt zich een nieuwe trend: hersteltraining. Steeds meer mensen willen meer en sneller resultaat behalen, en daar hoort een goed herstel bij. Hersteltraining heeft als doel om het herstelproces van het lichaam te stimuleren, waardoor je weer sneller aan de slag kunt en beter presteert.

Herstel is niet langer een bijkomstigheid, maar een essentieel onderdeel van elk fitnessprogramma. Speel in op deze groeiende behoefte en creëer een luxe ruimte waar jouw leden kunnen herstellen van hun training. Om clubs de mogelijkheid te geven om in te spelen op deze ontwikkeling, biedt Matrix Fitness sinds kort de Recovery Zone aan.

Met een Recovery Zone in jouw club bied je je leden een extra service en complete ervaring aan. Daarnaast kan het voor jou als ondernemer als nieuwe inkomstenbron dienen; je kunt het gebruik van de Recovery Zone inzetten bij het aanbieden van een premium lidmaatschap.

WAAROM RECOVERY?
Om effectief te herstellen van een intensieve trainingssessie, is hersteltraining van groot belang. Tijdens dit proces krijgen spieren de kans om te herstellen en worden beschadigde cellen gerepareerd, waardoor je beter voorbereid bent op de volgende training.
  • Benieuwd naar de voordelen van hersteltraining? Hieronder lichten we er een aantal toe.
    Kortere herstelperiode: Door hersteltraining kun je je hersteltijd verkorten, waardoor je sneller weer kunt trainen.
  • Verbeterde prestaties: Hersteltraining draagt bij aan het optimaliseren van prestaties tijdens een trainingssessie.
  • Verminderd blessurerisico: Hersteltraining draagt bij aan het verminderen van risico op blessures.
  • Verminderde spierpijn: Hersteltraining kan bijdragen aan het verminderen van spierpijn.
Matrix biedt diverse Recovery Zone pakketten aan, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Deze pakketten bestaan uit Synca massagestoelen, diverse massage guns van Therabody en fitnessmatjes van ZIVA.

Wil je meer weten over Matrix Fitness Recovery Zones? Neem dan contact op via www.matrixmembers.nl.
Bedrijf

Matrix Fitness

Laatste artikelen van dit bedrijf