5 maanden geleden

Ontdek de nieuwste innovaties en tools van Centr op FIBO

5 maanden geleden
In een wereld waarin gezondheid en fitness een steeds grotere rol zijn gaan spelen, neemt één Hollywood-ster het voortouw in de promotie van holistisch welzijn. Chris Hemsworth, bekend van vele hoofdrollen op het witte doek, weet als geen ander hoe je een gezonde leefstijl kunt aanhouden.

Hemsworth groeide op in Australië en al op jonge leeftijd had hij een actieve leefstijl. Of het nu ging om het spelen van Australian rules football, surfen, of avonturen beleven in de outback, hij leerde al snel dat goede voeding een enorme invloed had op zijn prestaties en algeheel welzijn. Maar er was nog een ander cruciaal element dat zijn ‘reis’ beïnvloedde: mentale gezondheid. Hemsworth besefte dat een gezonde connectie tussen lichaam en geest van vitaal belang was om topprestaties te leveren en hij was vastberaden om deze inzichten met iedereen te delen.
 
VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK
In 2019 werd de visie om gezondheid en welzijn voor iedereen toegankelijk te maken werkelijkheid met de lancering van Centr. Centr is ontworpen om consumenten overal ter wereld geïntegreerde programma's en coaching te bieden. Het is gericht op het ondersteunen van leden van fitnessclubs in hun missie om het beste leven te leiden met deskundige adviezen voor maaltijden en workouts voor lichaam en geest.
 
Als toonaangevend ecosysteem voor fitness en wellness zag Centr enorme potentie om het digitale platform te verbeteren door fysieke producten toe te voegen aan het aanbod. Deze innovatieve aanpak bood bestaande leden een completere oplossing en maakte het voor nieuwe leden makkelijker om aan hun fitness avontuur te beginnen.
 
In 2022 nam Centr Inspire Fitness over. Inspire Fitness is een vooraanstaande speler in ultramoderne krachtapparatuur. Met meer dan twee decennia ervaring in de productie van kwalitatieve fitnessapparatuur bood deze overname Centr de mogelijkheid om zijn premium digitale inhoud te koppelen met fysieke producten. De perfecte combinatie om leden te helpen hun sportroutines te verbeteren.
 
FITNESSACCESSOIRES EN KRACHTAPPARATUUR
In de herfst van 2023 lanceerde Centr een nieuwe categorie met de introductie van zijn nieuwe productlijn. Nu direct beschikbaar voor consumenten op Shop.Centr.com en bij verschillende retailers wereldwijd, biedt Centr fitnesskits, accessoires en slim ontworpen krachtapparatuur. En het is allemaal gekoppeld aan de digitale training van Centr voor de ultieme workout thuis of in de gym. Centr's krachtapparatuur wordt ondersteund door de 20+ jaar ervaring van Inspire Fitness.
 
Centr en Inspire Fitness staan op het punt gloednieuwe producten te onthullen, variërend van innovatieve krachtapparatuur en een unieke Commerciële Smith Machine tot fitnessaccessoires om de dagelijkse routines te ondersteunen. De producten zullen te zien zijn op FIBO, waarmee deelnemers een eerste blik krijgen op de nieuwste innovaties van het merk.
 
Wat Centr onder andere op FIBO zal laten zien?
 
1. Commercial Smith Machine
Maximaliseer de ruimte en zorg voor een veilige training met de integratie van de Smith Bar direct in de weight stacks. Dankzij de gepatenteerde selectorised Smith Bar hoeven leden niet meer handmatig in de weer met plates. Verplaats eenvoudig de bar naar de juiste positie, selecteer het gewenste gewicht met het pin-selectiesysteem, vergrendel de bar op zijn plaats en je bent klaar om te gaan. Geen spotter nodig.
 
2. SF5 Functional Trainer
Ervaar het comfort en gemak van de Smith Bar die rechtstreeks is verbonden met de weight stacks. De SF5 Functionele Trainer wordt geleverd met een houder voor iPads en ingebouwde opslag voor accessoires.
 
De SF5 is een alles-in-één gym, gebouwd met twee glijdende katrollen, Inspire's gepatenteerde selectorised Smith Bar, twee gewichtsstapels van 75kg, acht accessoires en ingebouwde rekken voor losse gewichten. Het wrijvingsloze katrolsysteem en de uitgebalanceerde Smith Bar maken trainingen soepel en eenvoudig.
 
3. Tread 3 Gemotoriseerde Loopband
De gloednieuwe Inspire Tread 3 is ontworpen om iedereen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Met zijn strakke ontwerp, stevige opvouwbare frame en hoogwaardige functies, waaronder een ultrastille borstelloze motor, Natural Stride Technology en Cloud Cushion Suspension, biedt het een energiezuinige en soepele loop-, jog- of hardloopervaring.
 
CENTR x HYROX COMPETITIE PRODUCTEN
Maar dat is niet alles. Op FIBO zal Centr ook voor het eerst in Europa een selectie producten introduceren uit zijn Centr x HYROX Competitielijn. Een lijn van geavanceerde performance apparatuur die wereldwijd wordt gebruikt tijdens HYROX-races en deelnemers voorziet van de ultieme trainingservaring.
 
De samenwerking van Centr met HYROX markeert de intrede van het merk in de competitieve tak van sport en definieert een nieuw tijdperk voor het bedrijf. De nieuwe performance lijn omvat een power rope, een power sled, unieke interlocking bumper plates met randmarkeringen om het gewicht aan te geven, een unieke achthoekige "octo" kettlebell en meer.
 
KOM NAAR DE CENTR BOOTH OP FIBO
Als wereldleider in gezondheid en welzijn met de missie om iedereen te helpen zijn of haar beste leven te leiden, draagt Centr met trots bij aan FIBO's visie om een sterke fitnessindustrie en een gezonde samenleving te creëren.
 
Wij nodigen alle FIBO-bezoekers van harte uit om de stand van Centr in Hal 6 (Stand 6A83) te bezoeken. Hier kun je kennismaken met de unieke Centr-producten gekoppeld met deskundige coaching, ontworpen om jouw dagelijkse leven en dat van jouw leden meer energie te geven.
 
Meest recente artikelen