4 january 2024

IC7 Indoor Cycle: ready to kickstart your ride?

4 january 2024
Terwijl de dagen korter worden en de winter zijn intrede doet, introduceert Life Fitness de hergelanceerde IC7 Indoor Cycle. Naast een vernieuwend design belichaamt deze fiets geavanceerde technologie die jouw club naar een hoger niveau tilt.

De gestroomlijnde IC7, met zijn innovatieve tweetrapsaandrijving en het Sprint Pro stuur, belichaamt functionaliteit en biedt een ongeëvenaarde fietservaring. Het Coach By Color®-systeem en de WattRate® Direct Power Meter dagen jullie leden uit voor maximale resultaten. Het systeem werkt dan ook zelfstandig op de fiets en integreert naadloos met de ICG-app. Dankzij Ant+ is er een moeiteloze koppeling mogelijk met een breed scala aan apps en hardware, en voor de ultieme beleving is er het ICG Myridelesgeefsysteem. 

De IC7, met het WattRate® TFT Computer, geeft gedetailleerde prestatiegegevens weer op vijf schermen, waaronder real-time feedback. Bovendien toont de vernieuwde IC7 nu ook links/ rechts gescheiden poweroutput en balans, waardoor sporters nog dieper inzicht krijgen in hun prestaties. Upgrade jouw fitnessclub en bied je leden een ongeëvenaarde rijervaring met de IC7, waar innovatie, comfort en prestaties samenkomen voor een winter vol krachtige workouts en doelgerichte resultaten.

 
Meest recente artikelen