13 june 2023

Urban Gym Group opent weer een TrainMore locatie in Amsterdam

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
13 june 2023
Urban Gym Group kondigt de opening aan van haar nieuwste gym in hartje Amsterdam, TrainMore Noordermarkt. De opening is gepland op 12 september 2023. Deze member only club verwelkomt fitnessliefhebbers om te genieten van een luxe trainingservaring in de historische omgeving van de Prinsengracht en de Noordermarkt.

Als Red Label Club biedt TrainMore Noordermarkt een community driven omgeving met persoonlijke aandacht en eersteklas service. Met beperkte memberships garandeert TrainMore Noordermarkt exclusiviteit terwijl het voorzieningen biedt zoals toegewijde personal trainers, gratis handdoekenservice, gratis eiwitshakes, koffie, thee, hydratatiewater en meer. Er wordt een wachtlijst gehanteerd als de club het maximum heeft bereikt. Leden hebben toegang tot alle reguliere en Black Label TrainMore clubs.

"We zijn trots om dit prachtige monumentale gebouw, TrainMore Noordermarkt, aan sportend Amsterdam te introduceren", aldus Neil Randall, CEO van Urban Gym Group. "Deze unieke locatie biedt onze leden de mogelijkheid om hun workouts te combineren met de charme en geschiedenis van de Amsterdamse binnenstad." Eerder deze maand benadrukte Randall de ambitieuze groeiplannen: “Binnenkort kunnen we meer openingen aankondigen. We hebben een zeer sterke pipeline van nieuwe panden dankzij onze relaties met vastgoedporteigenaren die de waarde zien die we aan hun projecten toevoegen. Ook zijn we in gesprek met fitnessclubs in Amsterdam en andere grote steden in het land waar we de bestaande groeiactiviteiten kunnen voortzetten.”

Over Urban Gym Group
De Urban Gym Group (UGG) heeft clubs in grote steden in Nederland en heeft als doel haar leden een unieke fitnesservaring te bieden. TrainMore vestigt zich vaak in inspirerende, monumentale panden in de centra van grote steden en levert de nieuwste ‘strength based’ apparatuur in een urban omgeving. In deze clubs spelen muziek en kunst een belangrijke rol. TrainMore staat bekend om het concept dat goed voor jezelf zorgen beloond moet worden, zeker in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers eten of elektrisch rijden. Leden krijgen een euro korting per workout. Clubsportive is een high-end fitnessclub gelegen aan de Zuidas van Amsterdam. BTY CLB biedt intensieve trainingen gericht op glutes in haar eigen club in Amsterdam Oost, Rotterdam en online met BTY at home. Renessence is een high-tech wellbeing spa in Amsterdam waar je in een bijzondere omgeving gebruik kunt maken van verschillende treatments, zoals oxygen- en cryotherapie, ijsbaden en classes. Bij Renessence combineren ze de nieuwste wetenschap met eeuwenoude technieken met als doel haar gasten fysiek én mentaal gezonder te maken. De Urban Gym Group werd opgericht door Marjolijn Meijer en Jordy Kool.

 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf