8 june 2023

Programma FestyFit

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
8 june 2023
Wil jij een swingende dance workout volgen, of juist eens stevig uitgedaagd worden door de beste personal trainers die Nederland rijk is? Of is een heerlijke body&mind workout juist jouw ding? Het kan allemaal op FESTYFIT! Naast workouts bieden wij ook meer dan 40 lezingen aan, voor de professional, de fanatiekeling, maar ook voor de ondernemer of manager. De keuze is enorm en er is voor ieder wat wils.

Festyfit, het nieuwste fitness & lifestyle event van Nederland. Nog een ruime drie weken te gaan en dan is het eindelijk zover. Wat kijken wij ernaar uit om jou op 11 juni in Arnhem te begroeten! In deze weekly laten we de voorpret al even beginnen.

Of je nu ondernemer, manager, personal trainer, groepsfitness instructeur, lifestyle coach of een fanatieke sporter bent, het programma biedt voor iedereen een inspirerende routing.

Het programma is duizelingwekkend, de keuze is enorm. Tot onze sprekers behoren de grootsten der aarde! Naast bekende namen uit de branche, zoals Elian Goettsch, Frank en Rob Trousselot en Ronald Wouters, hebben wij maar liefst drie Olympisch kampioenen aan ons programma weten toe te voegen.

Niemand minder dan Mark Tuitert (powered by ClubJoy), Maarten van der Weijden (powered by Basic-Fit) en Jetze Plat (powered by Matrix Fitness) zijn van de partij met een inspirerende lezing die je niet wilt missen.

Mark Tuitert

Mark Tuitert deelt in zijn presentatie op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset! AREA 9 - 11:25 - 12:25 uur: DRIVE: train je stoïcijnse mindset 

Hier een overzicht van de Lectures:
 
Area 9 Lectures
Area 10 Lectures
Area 10A Lectures
Area  11 Lectures
Area 11A Lectures
 

10% body•LIFE korting

Voor de enkeling wie het is ontgaan; Festyfit is het nieuwste alles-in-één branche event van Nederland! Het concept is uniek én vervult de behoefte van iedere fitness professional. Of je nu ondernemer bent of manager, trainer, coach of gewoon goed bezig bent met een healthy lifestyle. Festyfit heeft alles in huis! Het event biedt meer dan 90 activiteiten waaronder workouts en lezingen van (inter)nationale helden uit de branche.
Scan of klik op de QR, gebruik de code: BODYLIFE10 en krijg 10% korting op je ticket!
www.festyfit.nl
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf