9 jaar geleden

Bewegingscentrum Drachten uitgeroepen tot Fitnessclub van het Jaar

9 jaar geleden
Tijdens de Award Uitreiking in Kasteel de Hooge Vuursche te Baarn is bekend gemaakt dat Bewegingscentrum Drachten zich een jaar lang Fitnessclub van het Jaar mag noemen. Er werd maar liefst 1.730 keer op deze fitnessclub gestemd en daarbij werden ze ook gewaardeerd met hoge rapportcijfers.
 
Meer dan 90.000 stemmen
In totaal brachten meer dan 90.000 mensen hun stem uit via www.fitnessclubvanhetjaar.nl. Zij gaven hierbij rapportcijfers voor vier criteria: sfeer, medewerkers, prijs-/kwaliteitsverhouding en aanbod faciliteiten (cijfers tussen 1-10).
 
Cheque voor Spieren voor Spieren
Tijdens de Award Uitreiking werd ook een cheque uitgereikt aan de Spieren voor Spieren. Dit goede doel zet zich in om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Naast Spieren voor Spieren zijn ook DirectPay, bellicon, JustBounce, BodyLIFE en MisterBrightLight aan de verkiezing verbonden als partner. De organisatie is in handen van Vote Company.
 
De andere winnaars
Naast de bekendmaking van de landelijke winnaar is er ook in iedere provincie een fitnessclub verkozen tot provinciewinnaar.

Drenthe Basic-Fit - Hoogeveen Pesserstraat
Flevoland Basic-Fit - Almere Trekweg
Friesland - Bewegingscentrum Drachten
Gelderland Healthclub Heijenoord
Groningen - Sportcentrum Balili
Limburg - Sportcenter Balance
Noord-Brabant - Medisport Etten-Leur
Noord-Holland - Fit For Free Amstelveen
Overijssel - Basic-Fit Deventer Boreelplein
Utrecht - Fit For Free Amersfoort
Zeeland - Fitness King Healthclub
Zuid-Holland - Fitness & Health Club Delft
 
Ketens en creatiefste fitnessclubs
Ook zijn de beste Fitness Ketens gekozen. De winnaar in de categorie tot en met 19 vestigingen is Club Pellikaan en in de categorie vanaf 20 vestigingen kwam Fit For Free als winnaar uit de bus. Tot slot zijn er drie fitnessclubs beloond met een Creativiteit Award: Club Pellikaan, Fitness-Studio Dekker en FitXpert Oisterwijk.
 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Jessica Scheffer