20 april 2023

Fitness app voor kinderen superhelden als Thor en de Hulk enthousiasmeren ze te bewegen

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
20 april 2023
Marvel Studios heeft iets interessants, een nieuwe manier om de jeugd te laten sporten. Marvel heeft namelijk een nieuwe fitness-app gelanceerd genaamd Marvel Move. Met deze app kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar trainen als hun favoriete superheld en worden ze aangemoedigd door de stemmen van hun favoriete personages uit het Marvel Universe.

De app biedt vijf verschillende verhaallijnen, waaronder Thor & Loki: Asgard 5K Training, X-Men: Age of ORCHIS, The Hulk: Hulkville, Daredevil: Terminal Degree en Doctor Strange and Scarlet Witch: In Dreams. Elke verhaallijn biedt verschillende workouts die zijn gekoppeld aan een specifieke superheld of missie. Zo kunnen kinderen trainen als een lid van de X-Men en een vijand verslaan met behulp van onder andere Wolverine en Storm.

Door gebruik te maken van deze app kunnen kinderen op een leuke manier gezond en fit blijven. Dit kan een goede manier zijn om kinderen te motiveren om te sporten en om hen te helpen hun interesse in fitness te behouden.



Als sportschooleigenaar kun je overwegen om de Marvel Move-app te promoten onder uw jeugdige klanten. Abonnementen afsluiten doen deze toch nog niet. Maar het dit kan niet alleen helpen om de interesse in fitness te behouden, maar ook om je toekomstige klanten te laten zien dat jouw fitnessclub zich bezighoudt met innovatieve en leuke manieren om te sporten.

Zie: Marvelmove.app
marvel movefitness appkids fitnessthor fitnesshulk sport
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf