9 jaar geleden

Meten is... Weten met InBody!

ME1JERS
Redacteur
9 jaar geleden

Het menselijk lichaam bestaat uit onder andere water, eiwitten, vetten en botten. In een normale situatie zijn deze in een goed evenwicht, maar dit is niet altijd het geval. Met een InBody kunt u m.b.v. de BIA-methode de lichaamssamenstelling nauwkeurig analyseren. Het meten van de exacte lichaamssamenstelling  zorgt er voor dat u een duidelijk beeld krijgt over gewicht, spier- en vetverdeling en vochthuishouding. Dit is noodzakelijk in het geven van een passend bewegings- en voedingsadvies.

Wanneer een InBody?

Meijers Fit & Gezond heeft diverse InBody modellen in het assortiment; geschikt voor de fitness, bij de fysiotherapeut of diëtist en zelfs in het ziekenhuis. Overal waar gestreefd wordt naar een betere lichaamssamenstelling of het behouden daarvan is er een specifiek InBody model; voor sportschool tot ziekenhuis! InBody biedt de meest betrouwbare, reproduceerbare en overzichtelijke metingen aan op het gebied van Bio-Impedantie; d.m.v. uitgebreide A4-resultaatformulieren en software is alle data gemakkelijk te analyseren!

Welk InBody model past het beste bij u?
Om hier achter te komen bekijkt Meijers Fit & Gezond samen met u de mogelijkheden. Maak een afspraak voor meer informatie of een demonstratie via info@meijers.com of tel. 0464496100.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

ME1JERS