1 jaar geleden

Nieuwe CEO voor Precor

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Precor-eigenaar Peloton heeft Dustin Grosz aangesteld als Chief Executive van Precor

Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitnessbranche was Grosz voorheen President en Chief Operating Officer bij Core Health & Fitness, waar hij leiding gaf aan de herstructurering van het bedrijf met een waarde van 180 miljoen dollar, terwijl hij van 2011 tot 2019 ook in dezelfde functie werkte rollen bij Star Trac.

Daarvoor was Grosz President en Chief Executive van StairMaster, waar hij in het eerste jaar van zijn management een slecht presterende productlijn transformeerde. Hij heeft ook verschillende functies bekleed bij Nautilus Inc.

Dion Camp Sanders, Chief Emerging Business Officer van Precor, aan wie Grosz zal rapporteren, gaf commentaar op de benoeming: “De benoeming van Dustin tot CEO markeert een belangrijke mijlpaal die het volgende hoofdstuk voor Precor aankondigt. “Hij heeft een bewezen staat van dienst in het leiden van bedrijven door transformationele groei en een grondige kennis van de fitness- en wellness-industrie. Als interim-CEO heeft Dustin al een positieve invloed gehad op de organisatie door gebruik te maken van zijn sterke ervaring in de wereldwijde toeleveringsketen en distributie-, productie- en inkoopstrategieën. Dustins onmiddellijke focus zal zijn om Precor terug te brengen naar een positie waarin het een positieve vrije kasstroom genereert."

Veranderingen bij Precor hebben ook geleid tot de aanstelling van Frank O'Rourke als Senior Vice President of Global Sales.
 
PeletonprecorceoDustin GroszDion Camp Sanders
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf