11 may 2022

Tieners gratis toegang tot de sportscholen

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
11 may 2022
Planet Fitness geeft tieners gratis toegang tot de sportscholen en app
  • Planet Fitness geeft tieners deze zomer gratis toegang tot de clubs
  • De regeling "High School Summer Pass" loopt van 16 mei tot 31 augustus
Planet Fitness biedt middelbare scholieren gratis toegang tot een van haar 2.200 locaties in de VS en Canada van 16 mei tot 31 augustus. Eenmaal ingeschreven, kunnen gebruikers ook hun digitale zomerpassleutel krijgen en toegang krijgen tot de bijbehorende app ( PlanetFitness.com/SummerPass ).

Van virtuele rondleidingen tot tutorials over apparatuur en sessies door Planet Fitness-trainers, de app bevat cardio, krachttraining, toning-oefeningen en circuits, evenals 15 door trainers geleide video's en tien downloadbare trainingen.

Na aanmelding nemen alle deelnemers ook deel aan een loterij met kans op het winnen van een studiebeurs van US $ 500 in elke staat en de jackpot van US $ 5.000 aan het einde van de zomer.

Het initiatief, de High School Summer Pass genaamd, liep ook vóór de pandemie in 2019 – toen het bekend stond als Teen Summer Challenge” – en zag meer dan 900.000 tieners tijdens de zomerperiode 5,5 miljoen workouts voltooien, waardoor het bewustzijn van de planeet aanzienlijk toenam Fitnessmerk met dit cohort van potentiële toekomstige leden.

“Als leider op het gebied van fitness zijn we van mening dat we de verantwoordelijkheid hebben om middelbare scholieren een gastvrije, veilige en oordeelvrije omgeving te bieden om hun fysieke en mentale welzijn te verbeteren, vooral gezien de uitdagingen die ze hebben en blijven ondervinden in de nasleep van pandemie”, zegt Chris Rondeau, CEO van Planet Fitness.

Resultaten van een nationale studie die Planet Fitness samen met consultants Kelton Global heeft uitgevoerd, onthulden dat drie op de vijf tieners het gevoel hadden dat hun fitnessroutines waren verstoord tijdens de pandemie. Bijna alle tieners (92 procent) waren het erover eens dat lichamelijk actief zijn hun geestelijke gezondheid verbetert. De meerderheid van de ouders (89 procent) zei dat lichaamsbeweging hun kinderen de afgelopen twee jaar heeft geholpen om met uitdagingen om te gaan.

"Uit ons onderzoek bleek dat bijna alle (92 procent) middelbare scholieren het erover eens waren dat wanneer ze regelmatig fysiek actief zijn, ze zich mentaal veel beter voelen", zegt Rondeau. "Fitness gaat ook over je goed voelen, en we hopen dat de middelbare school Summer Pass stelt tieners in staat om levenslange trainingsgewoonten te creëren om hen te helpen slagen in elk aspect van hun leven.”
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf