2 jaar geleden

Technogym released 2000 nieuwe on-demand workouts

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
2 jaar geleden
Technogym Live training-platform biedt on-demand workouts voor fitness, sport en gezondheid beschikbaar op apparatuurconsoles en de Technogym-app

Technogym kondigde de lancering aan van nieuwe on-demand workoutcontent binnen zijn Technogym Live-platform, met een brede bibliotheek van boeiende live en on-demand trainingservaringen. Technogym Live-videoworkouts zijn beschikbaar op alle consolegestuurde apparatuur en de Technogym-app. Met een freemium-model hebben eindgebruikers via de Technogym-app toegang tot de steeds groter wordende Technogym-trainingsbibliotheek in de sportschool, thuis en onderweg.

Digitale fitness, dat sinds het begin van de pandemie steeds populairder is geworden, wordt nu een relevant onderdeel van de levensstijl van mensen. Technogym biedt, binnen zijn ecosysteem dat geconnecteerde apparatuur, cloud, apps en trainingscontent voor fitness, gezondheid en sport omvat, eindgebruikers een volledig gepersonaliseerde trainingservaring die toegankelijk is in meer dan 85 duizend wellnesscentra, 400 duizend privéwoningen en onderweg via de Technogym-app.

Het bedrijf heeft al meer dan 600 Sessions geproduceerd, zowel on als off-apparatuur, in drie verschillende talen: Engels, Spaans en Italiaans. Technogym-sessies zijn één-op-één trainingen onder leiding van een trainer, elk met een specifiek doel en een specifieke werklast. In de sessies op de apparatuur interageert de machine met de video-inhoud, reageert op de instructies van de trainer en biedt verschillende opties aan de eindgebruiker - cardiotraining is nog nooit zo boeiend geweest!

Samen met de sessies heeft de Technogym Content Factory (twee content-studio's in Italië en een derde die binnenkort in de VS wordt geopend) ook 1000+ enkele oefeningsvideo's geproduceerd, die de brandstof zijn van de Technogym Coach, de AI / kunstmatige intelligentie die nieuwe , op maat gemaakte trainingen voor elke app-abonnee, zodat trainingen altijd fris en uitdagend zijn!

350 routines, die stille videooefeningen zijn, en meer dan 30 buitenroutes completeren het inhoudsaanbod van het bedrijf, zowel op als buiten de uitrusting. Alle bovenstaande inhoud wordt geleid door de Technogym Talent Trainers, een team van meer dan 30 fitness-, boks- en yogaprofessionals van over de hele wereld, die elk een persoonlijk tintje geven aan de grote, internationale en diverse videobibliotheek van het bedrijf.
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

Technogym

Laatste artikelen van dit bedrijf