1 jaar geleden

TrainMore opent drie clubs in een maand tijd

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Amsterdam, 8 februari 2022. In januari kondigden de Urban Gym Group de opening van twee vestigingen in Amsterdam West aan. TrainMore, onderdeel van de Urban Gym Group, blijft investeren in nieuwe clubs. De derde TrainMore gym van Utrecht wordt deze maand geopend. Deze nieuwe locatie, de 22e locatie van TrainMore, staat nu nog bekend als de The Real Gym en is gevestigd in de wijk Oog in Al. De andere twee TrainMore vestigingen zijn gevestigd op het Janskerkhof en het Stationsplein. 
 
In Lombok, de wijk naast Oog in Al, wonen veel studenten, een groot onderdeel van de TrainMore doelgroep. Marjolijn Meijer, CEO: “Utrecht heeft meteen al vanaf het begin in 2012 het concept van TrainMore omarmd. TrainMore staat bekend om de gedachte dat goed voor jezelf zorgen, beloond moet worden. Zeker in een wereld waar gezonde keuzes vaak een duurdere optie zijn, zoals duurzaam en vers biologisch eten of elektrisch rijden. Bij TrainMore krijgen de members voor elke workout €1,- korting. Train more, pay less.”
 
Meijer vervolgt: “Studenten maken een groot deel uit van de TrainMore community. We zien ook steeds meer 30 en 40+-ers die zich thuisvoelen bij TrainMore, een groep die ruim vertegenwoordigd is in Oog in Al. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat TrainMore goed voldoet aan de lokale wensen hier. TrainMore zit daarnaast in hetzelfde pand als Bodysports, waar men terecht kan voor fysiotherapie, kracht en conditietraining op de volautomatische Milon Cirkels en groepslessen zoals pilates, yoga en spinning. De clubs van TrainMore zijn van 7 uur geopend tot 23 uur, uniek in deze buurt. Dit maakt dat er voor iedereen een geschikt moment is om te trainen.”
 
Over de Urban Gym Group
De Urban Gym Group heeft ruim 30 clubs in de grote steden in Nederland en heeft als doel haar leden een fitness ervaring te bieden in een omgeving waar entertainment, design en muziek centraal staan. TrainMore vestigt zich vaak in inspirerende, monumentale panden in de centra van grote steden en biedt de nieuwste fitnessapparatuur in een stedelijke setting. TrainMore staat bekend om het concept goed voor jezelf zorgen, beloond moet worden. Zeker in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers eten of elektrisch autorijden. Members krijgen €1,- korting per workout die ze doen. Clubsportive is een high-end fitnessclub, gevestigd aan de Zuidas van Amsterdam. High Studios is de eerste boutique fitness studio van Nederland en biedt op verschillende locaties in het land en online HIIT-workouts (cycle, yoga en run) aan. BTY CLB biedt intensieve trainingen gericht op bilspieren in nachtclubs, op andere bijzondere locaties en online met BTY at home. De Urban Gym Group wordt geleid door Marjolijn Meijer en Jordy Kool. Samen zijn ze ook eigenaar van onder meer Gym Warehouse en My Local Gym Group.
 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf