4 maanden geleden

FitnessKPI komt naar naar Nederland en België

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
4 maanden geleden
FitnessKPI, gevestigd in het Zuid-Spaanse Granada, geeft zijn internationale ambitie verder vorm door samenwerking aan te gaan met Mindset Bedrijfsontwikkeling als distributeur van FitnessKPI voor Nederland en België.

Na de recente succesvolle expansie van het bedrijf in onder andere Portugal en Latijns Amerika is het tijd voor toetreding tot de Nederlandse en Belgische fitnessmarkt. Alejandro Catalina, Business Manager van FitnessKPI zegt: "Het is ons een genoegen om het nieuwe jaar te kunnen beginnen met de uitbreiding van onze activiteiten in Nederland en België. In René Wantzing van Mindset Bedrijfsontwikkeling hebben we een partner gevonden die geweldig in ons profiel past. Hij kent de Nederlandse en Belgische fitnessbranche goed en weet als geen ander hoe de winstgevendheid van een fitnessonderneming verbeterd kan worden. Bovendien is hij heel ervaren in het werken met KPI’s. Kortom, we zijn heel blij met deze samenwerking en de verdere uitbreiding van onze activiteiten.”.

René Wantzing: "In de fase van professionalisering waar de fitnessbranche in zit, is het hebben van een compleet inzicht in de prestaties van je onderneming onmisbaar. Er is ongelooflijk veel informatie beschikbaar in elke fitnessonderneming. Maar, die data uit de verschillende systemen halen, combineren en analyseren, zodat er mee gewerkt kan worden is tijdrovend en voor veel ondernemers/ managers misschien zelfs wel ondoenlijk. En dat is jammer, want je onderneming  kunnen sturen op cijfers wordt met de dag belangrijker. FitnessKPI lost dit probleem op en past mede daarom perfect bij de missie van mijn bedrijf namelijk; fitnessondernemers helpen het optimale uit hun bedrijf te halen en een gezonde toekomst in te sturen.”

Over FitnessKPI
FitnessKPI levert software die de ondernemer en het management van fitnessondernemingen volledig inzicht levert in de prestaties van hun onderneming. Daarbij analyseert het die cijfers ook, vergelijkt deze met de gemiddelden van de andere gebruikers en doet suggesties ter verbetering van processen en resultaten. Daarnaast heeft FitnessKPI een waakhond-functie die de onderneming proactief waarschuwt voor onverwachte ontwikkelingen. FitnessKPI gebruikt alle al in de club beschikbare data uit bijvoorbeeld de ledenadministratie, financiële administratie en clubmanagementsoftware. Werken met FitnessKPI zorgt er dus voor dat de ondernemer en het management beter(e) beslissingen kan nemen!

FitnessKPI is de grootste internationaal opererende aanbieder van intelligente software ter ondersteuning van de bedrijfsvoering van fitnessondernemingen. De cijfers, analyses en statistieken geven een echt een volledig inzicht in de prestaties tot nu toe en de toekomst. Momenteel is FitnessKPI actief in 7 landen in Europa en Latijns Amerika. Nederland en België worden daar nu aan toegevoegd. Het bedrijf verwacht in de loop van 2022 verder uit te breiden.

Heb je interesse in wat FitnessKPI voor je onderneming kan betekenen? Stuur dan een mail naar rene.wantzing@fitness-kpi.com of bel/ Whatsapp naar 06 46 23 23 85. 


 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf