12 january 2022

2 nieuwe TrainMore gyms in Amsterdam West

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
12 january 2022
TrainMore opent twee nieuwe gyms in Amsterdam West
En hiermee haar eerste ‘ladies only’
 
Amsterdam, 1januari 2022. TrainMore, onderdeel van de Urban Gym Group, opent deze maand twee gyms in Amsterdam West. De gyms staan nu nog bekend als Fitness4me, onderdeel van My Local Gym Group, ook in handen van eigenaren Marjolijn Meijer en Jordy Kool. De op het Bos en Lommerplein gelegen sportscholen zijn de eerste locaties van TrainMore in Amsterdam West. Hiermee versterken zij hun positie in de stad en werken zij aan de ambitie om een dekking te hebben in heel Amsterdam.
 
De Urban Gym Group heeft ca. 30 clubs in grote steden in Nederland en heeft als doel haar leden een unieke fitnesservaring te bieden. TrainMore vestigt zich vaak in inspirerende, monumentale panden in de centra van grote steden en biedt de nieuwste fitnesstechnologie in een stedelijke setting, waarin community, muziek en kunst een steeds grotere rol gaan spelen. TrainMore staat bekend om het concept goed voor jezelf zorgen, beloond moet worden. Zeker in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers eten of elektrisch autorijden. Members krijgen €1,- korting per workout die ze doen. Clubsportive is een high-end fitnessclub, gevestigd aan de Zuidas van Amsterdam. High Studios is de eerste boutique fitnessstudio van Nederland en biedt op verschillende locaties in het land en online HIIT-workouts (cycle, yoga en run) aan. BTY CLB biedt intensieve trainingen gericht op bilspieren in nachtclubs, op andere bijzondere locaties en online met BTY at home.
 
Marjolijn Meijer, CEO: “Al langere tijd was er vraag naar een TrainMore in Amsterdam West. BoLo is upcoming onder onze jonge creatieve en sportieve doelgroep. We zien dat dit stadsdeel steeds dynamischer en populairder wordt onder jongeren en studenten en daarom past dit perfect bij ons.” Fitness4me Ladies Only blijft alleen voor vrouwen en is daarmee de eerste gym van TrainMore met 100% vrouwelijke members, hosts, managers en personal trainers. Meijer: “Een groot deel van onze members voelt zich fijn bij trainen met alleen vrouwen om zich heen; wij willen ze graag die mogelijkheid blijven geven en passen ook de lessen aan op hun wensen. Trainen, je thuis voelen en samen lol maken, dat is waar het om draait bij TrainMore. We kunnen niet wachten tot we open mogen.” Een paar 100 meter verder wordt TrainMore West geopend, toegankelijk voor vrouwen en mannen. 
 
Over Urban Gym Group
De Urban Gym Group (UGG) heeft ca. 30 clubs in grote steden in Nederland en heeft als doel haar leden een unieke fitnesservaring te bieden. Trainmore vestigt zich vaak in inspirerende, monumentale panden in de centra van grote steden en biedt de nieuwste fitnesstechnologie in een stedelijke setting, waarin community, muziek en kunst een steeds grotere rol gaan spelen. TrainMore staat bekend om het concept goed voor jezelf zorgen, beloond moet worden. Zeker in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers eten of elektrisch autorijden. Members krijgen €1,- korting per workout die ze doen. Clubsportive is een high-end fitnessclub, gevestigd aan de Zuidas van Amsterdam. High Studios is de eerste boutique fitnessstudio van Nederland en biedt op verschillende locaties in het land en online HIIT-workouts (cycle, yoga en run) aan. BTY CLB biedt intensieve trainingen gericht op bilspieren in nachtclubs, op andere bijzondere locaties en online met BTY at home. De Urban Gym Group wordt geleid door Marjolijn Meijer en Jordy Kool. Samen zijn ze ook eigenaar van onder meer Gym Warehouse en My Local Gym Group.
 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf