6 maanden geleden

Performance Project 6 januari

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
6 maanden geleden
Performance Project biedt coaches en trainers de mogelijkheid zichzelf en hun skills opnieuw uit te vinden. Middels direct toepasbare inzichten en tools, gedeeld tijdens wekelijkse live-uitzendingen. Ze krijgen de kans om Performance Coach te worden. Kosteloos, gedurende tien weken.

Binnenkort start het nieuwe jaar. Iedere trainer of coach weet wat dat betekent: mensen staan open voor een nieuwe start. Ze hebben doelen en willen die komend jaar écht gaan crushen. Januari is voor de meeste mensen het moment voor het creëren van nieuwe patronen. Een mooie kans. Voor wie hem optimaal weet te benutten, ten minste. Het laatste wat je als trainer of coach wil is dat je cliënten in maart of april al weer afscheid van je nemen omdat ze geen meetbaar resultaat boeken. Dus hoe word je de best mogelijke coach en helpt je ze zó effectief vooruit dat ze er niet aan denken om te stoppen?

Buitencategorie in de wereld van training en coaching
In de wereld van health, training en coaching is een krachtige stroming op aan het duiken. De komst van serieuze Performance Coaches is een feit. Een Performance Coach is een buitencategorie in de wereld van training en coaching. Deze coaches creëren namelijk daadwerkelijk resultaat, en dat ook nog eens in bijzonder korte tijdframes. Veel mensen zijn meer dan bereid om te investeren in resultaat. Ze zijn bereid te investeren in een coach die daadwerkelijk een grote impact maakt op de levenskwaliteit en prestaties van zijn of haar cliënten. Of het nu gaat om een business coach, een personal trainer of een ander soort coach die focust op prestaties.

Mensen zijn echter minder dan ooit bereid om te betalen voor gebakken lucht, loze beloftes en mooie verhalen. De kansen liggen voor het oprapen voor degenen die bereid zijn eerlijk naar zichzelf te kijken en als echte volwassenen het speelveld opnieuw te betreden.

Impact maken
Om een grote impact te maken op de resultaten van je cliënten moet je bijzonder competent zijn. Terwijl Performance Coaches extreem competent en succesvol zijn, worstelen de meeste andere coaches en trainers alleen al met het op orde krijgen van hun eigen bedrijf. Laat staan dat ze een grote impact kunnen maken op hun cliënten.

Let’s face it: er is een einde gekomen aan het tijdperk waarin we wegkomen met middelmatigheid. Het speelveld is vrijgemaakt voor professionals die bereid zijn een heel nieuw spel op te bouwen. Voor die mensen is er Performance Project.
Performance Project
Performance Project wordt geleid door Inner Stance: de organisatie die Performance Coaches ondersteunt en helpt te groeien, zodat zij hun cliënten in topvorm kunnen krijgen. Toegankelijk voor iedere coach die alles eruit wil halen wat erin zit. En geen genoegen neemt met minder.


Volgens Inner Stance zijn er negen kerncompetenties waar een Performance Coach over moet beschikken om te komen tot een succesvol en krachtig leven. Voor zichzelf en voor anderen. Middels Performance Project geeft Inner Stance je direct inzicht in deze competenties. Je krijgt de kans om voor jezelf in kaart te brengen waar je momenteel staat, wat goed voor je werkt en vooral waar je in moet gaan ontwikkelen om tot écht succes te komen.

Wat levert het je op?
- Extreem effectieve tools voor het ontwikkelen van een gedegen strategie.
- De mogelijkheid om blijvend impact te maken op de levenskwaliteit van je cliënten.
- Inzichten voor het verhogen van je financiële resultaten.
- De kans om je business naar een hoger level te tillen.
- Wanneer je deelneemt aan Performance Project, krijg je na een aantal afleveringen de kans om deel te nemen aan een sessie met een coach van Inner Stance. Je komt live in contact met een coach en krijgt antwoord op jouw vragen en handvatten voor jouw specifieke uitdagingen.

Performance Project geeft jou de mogelijkheid om je coaching skills te transformeren.
Om jezelf opnieuw uit te vinden als Performance Coach. Middels direct toepasbare inzichten en tools, gedeeld tijdens wekelijkse live-uitzendingen. Het is een unieke kans om toegang te krijgen tot het hoogste level van coaching.

We starten op 6 januari. Wekelijks van 15.00 tot 16.00 uur, tien weken lang. Performance Project
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf