3 jaar geleden

ISPO Munich 2021 presenteert online programma: Wat kun je verwachten?

3 jaar geleden
Voor de eerste keer in haar 50-jarige geschiedenis vindt ISPO Munich plaats in een puur digitaal format van 1 tot 5 februari 2021. Met nog zes weken te gaan voor de start van het evenement hebben veel internationale merken zich al geregistreerd om zichzelf en hun producten te presenteren in de Expo Area. Daarnaast kunnen deelnemers een uitgebreid conferentieprogramma verwachten. Elke dag is er een ander hoofdonderwerp: van innovaties en creativiteit tot digitalisering en van gezondheid tot duurzaamheid.

Online programma over groeiend belang van sport en buitenactiviteiten
De coronaviruspandemie heeft het groeiende belang van sport en buitenactiviteiten in de samenleving laten zien en hoe dit kan helpen om de crises te overwinnen. De gevolgen en voordelen voor de industrie worden gepresenteerd, geïnterpreteerd en besproken in het online programma. Elke dag staat in het teken van één overkoepelend onderwerp, te weten: creativiteit, digitalisering, gezondheid en duurzaamheid. Onder de sprekers bevinden zich onder andere vertegenwoordigers van de BMW Group, de Deutscher Industrieverband für Fitness und Gesundheit, Microsoft, Nielsen Sports en YouTube, evenals topatleten, zoals de Catalaanse ultramarathonloper en bergbeklimmer Kilian Jornet.

Overzicht per dag
Het programmaschema zal elke dag een uniform model volgen: na een korte opening in de ochtend is er tijd om nieuwe collecties en producten te ontdekken en je netwerk te onderhouden en uit te breiden in de Expo Arena. Vanaf 12.00 uur staan ??workshops en masterclasses op de agenda. Aansluitend zijn er presentaties, lezingen en paneldiscussies op het hoofdpodium. Al deze programmapunten zijn beschikbaar voor de online bezoekers.

Elke dag wordt afgesloten met livestreams voor eindgebruikers met een voorliefde voor sport en buitenactiviteiten van over de hele wereld - van trainingssessies tot producthandleidingen tot live talks.

Enkele  hoogtepunten van het programma
In combinatie met de prijsuitreiking voor de ISPO Award en ISPO Textrends, zullen er live pitches voor de titel van ISPO Brandnew op het programma staan. Maandagavond, tijdens de Unveil Night, wordt de ISPO Cup-winnaar bekendgemaakt en komen er diverse opwindende onderwerpen aan bod die relevant zijn voor de economie en de samenleving.

Het Running Symposium gepresenteerd door RUNNER's WORLD biedt een thematische diepgaande duik in het onderwerp hardlopen. Dinsdag vindt voor het eerst de Sports Tech Conference Europe 2021 plaats als onderdeel van ISPO München. Dit biedt waardevolle inspiratie op het raakvlak tussen sport en technologie en is gratis voor alle kaarthouders.

Een programmaoverzicht is online beschikbaar, met gedetailleerde informatie over het programma en de sprekers die binnenkort volgen.

Data ISPO Munich 2021:
  • 1-5 februari 2021
Tijden:
  • Expo Area (B2B): de hele dag (24 uur) geopend, kernuren: 9:00 uur tot 18:00 uur CEST
  • Conferentie (B2B): 10:00 uur tot 18:30 uur CEST
  • Openbare streams (B2C): 18.30 uur tot 20:00 uur CEST
Tickets en registratie:
ISPOonline evenementen
Gerelateerde artikelen
Bedrijf

ISPO Munich

Laatste artikelen van dit bedrijf