21 february 2020

Start2Move en LIJFSTIJL Coaches gaan intensief samenwerken

21 february 2020
Het grootste opleidingsinstituut voor sport-, health- en fitnessopleidingen en de landelijke netwerkorganisatie LIJFSTIJL Coaches slaan de handen ineen.

LIJFSTIJL Coaches is een kennisnetwerk waarbij je je als gediplomeerd Personal Trainer kunt aansluiten. Als goed opgeleide Personal Trainer ben je waarschijnlijk (deels) opgeleid om te kunnen ondernemen, maar in de praktijk begint het pas echt.

‘Hoe kom ik aan mijn klanten, hoe behoud ik mijn klanten en hoe kan ik groeien?’ Allemaal legitieme vragen, maar wat dacht je van: ‘Hoe verdien ik genoeg, hoe kan ik investeren en hoe houd ik genoeg vrije tijd over om ook dingen voor mezelf te kunnen doen?’

LIJFSTIJL Coaches is het kennisnetwerk van waaruit je optimaal wordt ondersteund. Deze ondersteuning vindt plaats op de volgende gebieden:
  • Ondernemerschap; de juiste plannen maken en hiermee overzicht creëren, doelen stellen en evalueren.
  • Marketing; meer en hogere kwaliteit leads voor jouw bedrijf
  • Sales; zo veel mogelijk leads daadwerkelijk inschrijven als betalende klant
  • Klantbegeleiding; betere resultaten, dus langer blijvende klanten
  • Zakelijke overhead; tijdwinst door geautomatiseerde processen.
Start2Move is niet alleen een opleider, maar wij helpen mensen ook verder met het op- en uitbouwen van hun carrière. Of men nu aan de slag gaat in loondienst of als zelfstandige, voor iedereen hebben we passende tools, methodieken en begeleiding. Door de samenwerking met LIJFSTIJL Coaches bieden wij onze klanten nog meer begeleiding op het gebied van zelfstandig ondernemen, zodat de professional vooral tijd overhoudt om juist bezig te zijn met het vakgebied.
Bedrijf

Start2Move

Laatste artikelen van dit bedrijf