6 jaar geleden

MoveToLive haalt met Stages Cycling buiten naar binnen.

MoveToLive
Redacteur
6 jaar geleden
Stap op tijdens de Fitness & Wellness Top en start met een ongeëvenaarde outdoor fietservaring.

Stages Flight voor meetbare prestaties
Stages Cycling is met haar gevestigde naam in de wielersport de expert in het perfectioneren van de indoor cyclingfiets. Dit is de perfecte combinatie van hard- en software. Stages is uniek in de markt: een solide fiets, een nauwkeurige powermeter, een professionele opleiding, gedegen onderhoud én een online platform.

Met het Stages Flight concept van MoveToLive worden prestaties meetbaar en inzichtelijk. Spinning is zo aantrekkelijker dan ooit!

Hoe werkt het?
Het Stages Flight concept van MoveToLive omvat solide fietsen waarmee het outdoor fietsgevoel geëvenaard wordt. De indoor fietsen zijn voorzien van een uitzonderlijk nauwkeurige powermeter welke prestaties inzichtelijk maakt voor fietser en instructeur. Dat wil zeggen virtual reality (real life routes via Google maps) met virtual instructeur, maar ook het visueel inzichtelijk maken van zowel groeps- als individueel resultaat. Een gouden combinatie die je indoor cycling lessen naar een hoger plan brengen. De gouden combinatie tussen professionele opleiding en een uniek online platform brengen indoor cycling lessen in je club naar een hoger plan.

Voor meer informatie bezoek de MoveToLive stand (Hal 1, nr 305) op de FW Top in Houten

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

MoveToLive