SofSurfaces


DuraTrain fitness vloeren

DuraTrain is een hoogwaardig rubber fitness vloersysteem wat ontwikkeld is om maximale duurzaamheid, comfort, functionaliteit en geluiddemping te bieden.

De toplaag van de tegels bestaat uit sliertjes rubber welke in elkaar haken en daardoor zeer slijtvast is. De noppen aan de onderkant (zowel de massieve als de holle noppen) bestaan uit rubbergranulaat hetgeen een verend effect geeft.

Het KrossLock systeem zorgt ervoor dat er nooit kieren tussen de tegels kunnen ontstaan. De tegels hebben een zeer smalle en ondiepe vellingkant waardoor vuil niet in de naden kan gaan zitten en de vloer eenvoudig te reinigen is.

De vloer kan geleverd worden in 4 verschillende diktes waardoor er altijd een product is dat aansluit bij uw wensen. Wanneer er ernstige problemen zijn met geluidoverlast door het laten vallen van gewichten op de vloer kan er zelfs voor gekozen worden een combinatie van verschillende diktes toe te passen.

Zit uw trainingscentrum op de eerste verdieping of bijvoorbeeld in een winkelcentrum of hotel? Onze vloer kan het verschil maken als het om geluidsoverlast gaat!

Nieuws

SofSurfaces introduceert easy to clean rubbervloer
Lees verder

SofSurfaces


Kennemerstraatweg 464
1851 NG
Heiloo
Nederland
T: 06 2373 0787