Keiser Europe


Of het nu om een grote club of kleine oefenruimte gaat, Keiser biedt een complete lijn aan apparatuur.

Willen de bezoekers van uw fitness-studio op een ongekend soepele manier cardiofitness beoefenen? In dat geval heeft Keiser de M5 Crosstrainer en de M3Indoor Cycling Bike, die beiden gebruikmaken van magnetische weerstand. Het is werkelijk een verschil van dag en nacht vergeleken met conventionele apparatuur. De M5 en M3-lijn worden niet voor niets uitgebreid as we speak! De onderhoudskosten zijn zeer laag, omdat Keiser duurzame oplossingen heeft bedacht om kwetsbare plekken van bikes te elimineren. Zo is de aandrijfketting, met risico op speling, vervangen door een slijtvaste riem, ontworpen door Harley Davidson. Een computerscherm geeft alle trainingsgegevens eenvoudig weer en vormt een onmisbare motivatietool voor zowel thuisgebruik als groepslessen.

Keiser fitnessapparatuur kenmerkt zich door de unieke pneumatische techniek, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om kracht op snelheid te trainen waardoor power ontstaat. De kans op blessures is hierbij geminimaliseerd omdat de weerstand gedurende de gehele beweging gelijk blijft. Geen piekbelasting meer dus!

Binnen de fitness wordt veel gebruik gemaakt van de Functional Trainer uit de Infinity serie  (cable machines) maakt 1001 oefeningen mogelijk maar neemt zeer weinig ruimte in beslag. 

Wij bieden aantrekkelijke lease constructies!

Keiser Europe


Hagelkruisweg 11
5971 EA
Grubbenvorst
Nederland
T: 077 366 1640
F: 077 3661740