PixformanceFunctionele trainingsprogramma's voor alle niveaus in één fitness apparaat

Met de Pixformance Station, een vrijstaand fitness apparaat, wordt functionele training toegankelijk én leuk voor iedereen. De bewegingsgestuurde interface geeft direct op het scherm instructies van een expert voor 100+ oefeningen. De ingebouwde sensor analyseert de bewegingen die gemaakt worden en geeft realtime feedback. Dit maakt het correct uitvoeren van oefeningen nóg makkelijker. Daarnaast brengt het jouw kracht en flexibiliteit naar een volgend niveau.

Waar past de Pixformance Station binnen jouw bedrijf?

De Pixformance Station doet het werk van wel honderd andere fitnessapparaten in één en heeft daarvoor slechts 5m2 nodig. Daarnaast is het ook nog eens leuk om te doen! Zet de Pixformance Station op een strategische plek en de zaal krijgt een compleet nieuwe uitstraling waardoor klanten uitgedaagd worden om functional training te doen. Wij helpen je graag bij het bepalen van de beste plek.

Meer weten over de Pixformance Station? Download dan hier de brochure. Of neem contact op met Herman Bakker via hbakker@pixformance.com of T 06 - 8131 3359.Bekijk meer video's en testimonials op ons YouTube kannaal

Pixformance


Hauptstrasse 19-20
14624
Dallgow-Döberitz
Duitsland
T: 06 8131 3359

Content van dit bedrijf

“Constant begeleiding, dubbel zo effectief”
PixOne: compleet ingerichte trainingsbox met koppeling naar PT
Dé oplossing voor ledenretentie?
Word je gezond ouder? 42 procent van de Nederlanders is in 2020 50-plusser
Dit is intelligent trainen
Pixformance: "De interactieve oplossing die motiveert én activeert!"