Boutique studio Tour Rotterdam

16 Juni 202210:00 - 16:30

Agenda

16 juni Boutique Studio Tour in Rotterdam – Profiteer nu van early bird voordeel en schrijf je in voor slechts 99,- ex. BTW

Amsterdam is samen met Londen het mekka van boutiques in Europa. Amsterdam telt maar liefst 221 boutiques. Rotterdam volgt op een 2e plek met 108 boutiques. Een logische stap voor boutiques met meerdere vestigingen de deuren in Rotterdam te openen.

Tijd om een kijkje te nemen bij deze en andere boutique studio’s. Wij staan weer te popelen om jou als fitnessprofessional en -ondernemer op 16 juni 2022 mee te nemen naar Rotterdam, om jou als fitness professional te informeren en te inspireren zodat jij vol nieuwe energie en plannen aan de slag kunt voor jouw club en/of studio.

Wat kun je verwachten:

  • Je krijgt een kijkje in je keuken van de nieuwste boutique fitness studio’s in centrum Rotterdam;
  • Je kunt netwerken met mede-ondernemers,
  • Je leert meer over inhoudelijk over boutique’s & fitness aggregators;
  • Je kirjgt een rondleiding in de meest toffe studio’s, er wordt een presentatie’s gegeven door de studiomanagers en je kunt al jouw vragen stellen;
  • Je krijgt lucnh break met heerlijke lunch & inhoudelijke presentatie door BlackBoxAcademy;
  • Je ontvangt een Markt & Trend Rapport uitgegeven door BlackBoxPublishers t.w.v. €67,50.

Zoek jij als ondernemer en/manager in de fitnessbranche nieuwe ideeën, inspiratie en manieren om te groeien en te ontwikkelen? Dit is jouw kans om deze unieke dag te beleven!

 

 

Schrijf je in voor donderdag 26 mei en profiteer van early bird voordeel. Een ticket voor de Rotterdam Tour schaf je nu aan voor slechts 99,- ex. BTW i.p.v. 149,- ex. BTW. De korting is al reeds verwerkt!