Webinar Stay Connected: Zo houd je leden binnen tijdens een pandemie

Van: 02 Maart 2021 12:30

Tot: 02 Februari 2021 13:30

Op dinsdag 23 februari besluit het kabinet of de maatregelen van de huidige lockdown worden aangepast, maar wat de fitnessbranche staat te wachten, is onbekend. Elke dag dat de sector haar deuren gesloten moet houden, is een dag te veel. Gesloten fitnessclubs brengen natuurlijk ook grote uitdagingen voor ledenbehoud en -werving met zich mee. Tijdens de gratis webinar ‘Stay Connected’ geeft HDD Group Academy je talloze tips en tricks om je leden actief aan jouw club verbonden te houden en nieuwe leden aan te trekken.

Het team van HDD GROUP bereidt alvast diverse scenario’s voor, voor een eventuele verlengde lockdown en de (aangepaste) maatregelen voor de fitnessbranche. Tijdens de webinar zal het meest toepasbare scenario aan je worden voorgelegd en wordt er dieper ingegaan op de maatregelen én de mogelijkheden.

Ramon en Robert helpen je aan inspiratie en nieuwe triggers met als doel je leden binnen te houden én nieuwe leden aan te trekken. Zo onderzoeken ze onder andere nieuwe membership mogelijkheden voor bestaande en potentiële leden. Je ontvangt tijdens de webinar ready-to-use tools om je business te blijven boosten tijdens de pandemie.

Noteer donderdag 25 februari van 12.30 tot 13.30 uur of dinsdag 2 maart van 12.30 tot 13.30 uur alvast als lunchafspraak in jouw agenda voor de webinar ‘Stay Connected’ welke worden gepresenteerd door Ramon Klaassen en Robert van Dieën. Het team van HDD GROUP bereidt diverse scenario’s voor op basis van de dan geldende maatregelen en gaan in de webinar dieper in op de mogelijkheden en kansen.

DATA:        Donderdag 25 februari en dinsdag 2 maart
TIJDSTIP:    12:30 - 13:30 uur
DOOR:        Ramon Klaassen en Robert van Dieën


Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor het webinar.

Heb je vragen aan het team van HDD Group? Stuur een e-mail naar clubperformance@hddgroup.com of bel het Club Performance team via telefoonnummer +31(0)416 34 97 25.


 

Locatie gegevens

NaamOnline webinar
Adres
Postcode
Plaats