Online Masterclass - impact Covid-19 op boutique studio's

25 Maart 202114:00 - 17:00

De impact van Covid-19 is gigantisch op ontzettend veel vlakken van ons leven. Ook de fitnessbranche ervaart dagelijks de gevolgen. Van lockdowns waarbij ook alle clubs en studio’s de deuren tijdelijk moeten sluiten, tot het besef van het belang van voldoende lichaamsbeweging en een gezonde leefstijl.
Niet alleen in Nederland zijn deze zaken aan orde, maar dit is helaas een wereldwijd fenomeen. Dit geeft juist nu de kans om vooruit te kijken, want hoe klimmen diverse landen nu weer uit een dal en hoe kunnen clubs en studio’s weer winstgevend worden? Want pay-as-you go en geen vast lidmaatschap klikt heel goed, maar hoe overleef je als boutique studio deze crisis en zorg je voor inkomsten?


Om antwoord te krijgen op deze en nog veel meer vragen, organiseren BlackBoxAcademy & BlackBoxPublishers de Online Masterclass: Covid impact on boutique studio’s.

Wat kun je verwachten?
Om je te informeren en te inspireren bieden wij voor jou deze online masterclass ‘the best of both worlds’! Hoe? Tijdens de workshop delen boutique experts Emma Barry & Tom Moos (Saints & Stars) ervaringen, inzichten, tips en geven zij hun visie op hoe de toekomst eruit kan gaan zien’. Daarnaast ontvang je het boek Fitness Covid-19 Markt & Trend Rapport van BlackBoxPublishers m.b.t. de impact van Covid-19 op Nederlandse fitnessclubs en studio’s.

Wat kun je nog meer van deze online masterclass verwachten?

Presentatie (in het Engels) door Emma Barry (boutique expert, trendwatcher, speaker, ‘fluent in what happens NEXT in fitness!’) bestaande uit twee delen:
1. Inzicht en delen van ervaringen van de wereldwijde impact van Covid-19 op fitnessclubs en boutique studio’s. Inzicht in de verschillende aanpakken en succesformules tijdens lockdown en heropening.
2. Future perspectives: hoe heeft Covid-19 boutique studio’s veranderd? Wat kun je in de toekomst anders aanpakken/aanbieden? En hoe kun je nu/straks weer geld verdienen?
 
Presentatie door Toom Moos (eigenaar & bedenker Saints & Stars)
Saints & Stars, zijn leading boutique studio’s in Amsterdam. Tom vertelt over zijn ervaringen, inzichten, tips en valkuilen. Hoe pakt Saints & Stars de coronacrisis aan en wat zijn de toekomstplannen?

De presentatie vindt online plaats (via zoom)
Inclusief de nieuwste onderzoeksrapportage van BlackBoxPublishers genaamd Fitness Covid-19 Markt & Trend Rapport t.w.v. € 67,50
Na het volgen van de online masterclass zit je boordevol kennis en nieuwe ideeën om van jouw club/studio weer een winstgevende onderneming te maken.

Voor wie?
BlackBoxAcademy adviseert deze online masterclass aan managers, eigenaren, bestuursleden en iedereen die een functie binnen de fitness- en health sector heeft, die een team van personeelsleden aanstuurt, snel moet schakelen n.a.v. actualiteiten en het plan voor nu en in de nabije toekomst moet maken. Naast jou te informeren en te voorzien van inzichten en nieuwe ideeën, willen wij jou ook nieuwe energie bieden. Energie die je krijgt van postieve verhalen en wat er in de toekomst allemaal wel kan.  Zodat jij zin krijgt om je schouders eronder te zetten en door kunt gaan!

Inclusief boek
De workshop is inclusief het Nederlandstalige boek ‘Covid-19 Markt & Trend Rapport’ uitgegeven door BlackBoxPublishers t.w.v. € 67,50.Datum + Locatie
Datum: Donderdag 25 maart 2021
Tijdstip: van 14:00 tot 17:00 uur.

De masterclass is online (via zoom) te volgen van elke gewenste locatie.

Early Bird tickets
Profiteer nu van early bird tickets! Schrijf je in voor 1 februari en profiteer van het voordeeltarief.
Een ticket voor 1 februari is slechts € 79,- ex. BTW. Na 1 februari geldt het reguliere tarief van € 99,- ex. BTW

Klik hier voor meer informatie en inschrijven

Locatie gegevens

NaamOnline (via zoom)
Adres
Postcode
Plaats