Fitnesstrainer als moderne bewegingsdeskundige

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr7 2010

health I news

I body LIFE 7I2010

Verkoop nieuwe Les Mills kleding loopt storm!

Sinds kwartaal 2/2010 heeft Les Mills een nieuwe high quality kledinglijn ontwikkeld die internationaal verkrijgbaar is en verkocht wordt tijdens de Les Mills kwartaalworkshops. Deze kledinglijn is ontwikkeld in samenwerking met topdesigner Steven Jess. “De speerpunten van deze nieuwe kledinglijn zijn: global, tribals, high quality, bright colors en streamlined performance design.” Aldus een geïnspireerde Jess. Ook nu is er weer voor gekozen om per programma een eigen kledinglijn te ontwikkelen. Omdat de Les Mills kleding internationaal te verkrijgen is, is ervoor gekozen om een webshop te maken alleen voor de kleding. Les Mills International heeft sinds half maart de website lesmillsclothing.com gelanceerd. Surf nu voor de nieuwste Les Mills kleding naar lesmillsclothing.com of kom naar de kwartaalworkshops van Les Mills.

NEWS

Hoe je je zwembad beter kunt exploiteren

Waarom kiezen mensen voor een fitnesscentrum? De reden is vaak: vrije keuze in dag en tijd, vrije keuze in wat je wilt trainen en je kunt een eventuele begeleider toe krijgen als je dat wilt. Over het algemeen is dit niet mogelijk bij de reguliere zwembaden. Nu heeft Waterfly “ de Fitness” vertaald naar het zwembad. Alle spiergroepen kunnen we trainen met Aqua Fitness daarbij rekening houdend met de waterweerstand voor leeftijden van 8 – 88 jaar. Bij Aqua Fitness zijn alle oefeningen uitgewerkt met stuurkaarten. Op deze kaarten staan foto’s van de oefening, tekeningen die aangeven welke spiergroepen je gebruikt, namen van de spieren en een trainingsschema. Kortom er liggen nieuwe mogelijkheden in uw accommodatie!

 

Uiteraard kunnen we op  nog vele andere manieren het Aqua Fitness toelichten.

Voor meer informatie: Waterfly Nederland, Email: verkoop@waterflynederland.nl / salesnl@waterfly.com of per telefoon: 0320-261833 

Actueel nieuws

Wellness & Health

Congres ‘Voeding & Psyche, 25 jaar ME/CVS’

Het tijdschrift ORTHO (Orthomoleculair Magazine) organiseert op zaterdag 3O oktober in het UMC Utrecht het 5e Congres ‘Voeding & Psyche’. Centraal staat dit jaar het chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS). Het chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS) vormt al jaren een mysterie, zowel wat betreft de diagnose als de therapie. Dat geldt eveneens voor andere zogeheten multisysteemziekten, variërend van fibromyalgie, postraumatisch stres-syndroom, Golfoorlogsyndroom en mogelijk autisme. Speciale gast op het congres is prof. dr. Kenny De Meirleir uit Brussel. Hij zal vooral spreken over zijn benadering en therapie van de multisysteemziekten in relatie tot de nieuwe inzichten rond  XMRV. Dagvoorzitter is apotheker dr. Gert E. Schuitemaker, hoofdredacteur van ORTHO. Hij maakt zich al twintig jaar sterk voor meer onderzoek naar de relatie tussen voeding en gedrag. De kosten voor het congres zijn € 140,- (na 30 september € 160,-). Inschrijven kan via: inschrijving@voedingenpsyche.nl.

Voor verdere informatie: www.voedingenpsyche.nl (office@orthoeurope.com; tel. 0315-695211).

De schoen om uw normale workout te maximaleren!

SKECHERS USA, Inc., een wereldwijde schoenenproducent, zet de volgende stap in de wereld van de fitness met de lancering van de nieuwe Shape-ups Radius Trainers, een lijn met stijlvolle, technisch geavanceerde fitnessschoenen, die u helpen uw normale workout te maximaliseren! Shape-ups Radius Trainers zijn ontworpen voor een fitter lichaam, door uw normale workout te maximaliseren en meer weerstand te bieden. Draag Shape-ups tijdens uw workout om uw kuit-, dij-, bil-, buik en rugspieren te verstevigen, de houding te verbeteren en de druk op knie- en enkelgewrichten te verlichten

Voor meer informatie: info.benelux@eu.skechers.com of telefonisch 0416-673160

Professional Beauty & Wellness Beurs

Op ZATERDAG 11 EN ZONDAG 12 SEPTEMBER 2010 vindt in KORTRIJK XPO de zesde editie plaats van PROFESSIONAL BEAUTY & WELLNESS. De vakbeurs richt zich uitsluitend naar een professioneel publiek uit de totale welzijns-, schoonheids, fitness- en gezondheidsbranches. Voor uitbaters van fitness- en wellnesscentra biedt PROFESSIONAL BEAUTY & WELLNESS concrete ideeën m.b.t extra ontspanningsfaciliteiten en diensten voor de clubleden. Professional Beauty & Wellness 2010 biedt voor de uitbaters van fitnesscentra, wellnesscentra, zonnebankcentra, saunacentra, hotels met fitness & wellness infrastructuur, revalidatiecentra en dieetcentra een gericht “wellness aanbod”. Reserveer alvast de datum in uw agenda voor inspiratie en ideeën bij de inrichting van ontspanningsvoorzieningen in uw zaak: 11 & 12 september 2010 in Kortrijk Xpo!

Gratis bezoekersregistratie op

www.profwellness.commet code 501.

Nooit meer vermoeide voeten

Het Amerikaanse bedrijf HoMedics® brengt een vernieuwde voetmassage die snel een einde maakt aan vermoeide voeten en tegelijkertijd het lichaam ontspant. Het apparaat combineert een rustgevende massage met voetreflex massage. De mechanische vingertoppen zorgen voor echte shiatsu massage die de reflexzones onder de voet masseren voor een rustgevende èn opwekkende werking van het gehele lichaam. HoMedics® is gespecialiseerd in massageapparatuur die Shiatsu massage toepast zonder menselijke handen. Dankzij dit gepatenteerde systeem kan men zich dagelijks ontspannen en kunnen de gevolgen van stress weggenomen worden. Het voetmassageapparaat kan eenvoudig met de tenen bediend worden en op elk gewenst moment van de dag op iedere plek gebruikt worden.

HoMedics® producten zijn o.a. verkrijgbaar bij BCC, Mediamarkt, Saturn en Wehkamp.nl

Voor meer informatie:

www.homedics.nl

Nieuw in het assortiment: Plantina Vitamine E 300 IE

Aan het Plantina-assortiment is recent een nieuw ontwikkeld product toegevoegd: Vitamine E 300 IE. Vitamine E staat volop in de belangstelling. Vele wetenschappelijke onderzoeken laten het belang van deze voedingsstof voor uiteenlopende specifieke gezondheidsproblemen en daarmee het belang voor de algehele gezondheid zien. Daarom heeft Plantina een hoog gedoseerd voedingssupplement met deze nutriënt in haar assortiment opgenomen.

Plantina Vitamine E is verkrijgbaar in 90 en 180 capsules. Kijk voor meer informatie over dit product op www.plantina.nl.

Flitsend gladde benen met Me My Elõs

Met de introductie van de nieuwe ‘elõs’ technologie is de dag eindelijk aangebroken waarop je thuis zelf aan de slag kunt met het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. Door de combinatie van een medisch aanbevolen scheersysteem met lichtflitsen, worden haren snel en permanent verwijderd. De overhaaste bezoekjes aan de schoonheidsspecialist en littekens van het scheren zijn met de komst van me, my elõs verleden tijd.

Het nieuwe me, my elõs haarverwijderingsapparaat wordt aangestuurd door een medisch aanbevolen technologie die lichtpulsen combineert met radiofrequentie, waardoor iedereen voorgoed afscheid kan nemen van dagelijkse belemmeringen als scheren en epileren. Werkelijk alle haartypen en –kleuren worden op een effectieve en veilige manier voorgoed verwijdert. Een van de grote voordelen van het systeem is dat het een volledige oplossing biedt voor haarverwijdering. Het me, my elõs haarverwijderingsapparaat geeft immers het gevoel dat u een normaal scheerapparaat of epilator gebruikt, terwijl er tegelijkertijd lichtpulsen worden afgegeven waardoor haargroei permanent wordt verwijdert.

Voor meer informatie: Modern Epilation BV, www.haircontroll.nl

body LIFE 7I2010 I

Edities