23 june 2015

Aangeboden: sportcentra ter overname

23 june 2015
 
Profitz is al jaren zakelijk dienstverlener in de fitnessbranche en heeft zich gespecialiseerd in begeleiding bij overname of verkoop van sportexploitaties. Momenteel bestaat het bestand uit meer dan 20 locaties. Voordat een locatie in het Profitz-bestand wordt opgenomen, krijgt de locatie een uitgebreide waardering van de exploitatie. Zo weet de koper precies wat hij koopt. Daarnaast beheert Profitz een bestand van potentiële kopers.
 
Een greep uit ons aanbod:
 
Flevoland
Een sportcentrum van ruim 650 m². Kernactiviteiten zijn fitness, spinning en groepslessen. Speciale ruimte voor budosport. Toplocatie (AAA) in groeigemeente met ruime parkeergelegenheid, plus: boekhoudkundig gezond. Overname betreft de onderneming, inventaris en goodwill, huur van het pand.
 
Noord-Holland
Sportcentrum van ruim 1150 m². Kernactiviteiten zijn fitness, spinning , groepslessen, judo, fysiotherapie en horeca. Separate wellnessafdeling met zonnebankstudio. Locatie: net buiten Amsterdam, goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid. Bedrijf met gezonde exploitatie en groeimogelijkheden. Overname betreft de onderneming, inventaris en goodwill, huur van het pand of koop pand.
 
Limburg
Een sportcentrum van 250m². Kernactiviteiten zijn fitness, spinning en groepslessen, fysiotherapie.  Bijzondere toplocatie in oud klooster net buiten de stad in kleine gemeente, goed bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid. Overname betreft de onderneming, inventaris en goodwill, huur van het pand of koop pand.
 
Verder zoeken?

Hier vind je  het complete, actuele aanbod van de Profitz verkooplocaties.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Jessica Scheffer