13 november 2023

Bezoek de mooiste sportevenementen in New York

13 november 2023

Ben je een sportliefhebber en ben je van plan om naar New York te gaan? Dan heb je geluk! New York is de thuisbasis van enkele van de meest opwindende sportevenementen ter wereld. Of je nu van ijshockey, basketbal of honkbal houdt, er is voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je bezoek aan The Big Apple.
 

Kaartjes bemachtigen voor sportwedstrijden in New York

Wil je in New York ijshockey, basketbal of honkbal gaan kijken, dan is het handig om van tevoren alvast kaartjes te regelen. Zo weet je zeker dat je niet naast een ticket zult grijpen. Het bemachtigen van kaartjes voor sportwedstrijden in New York kan soms wel een uitdaging zijn, vooral voor populaire teams zoals de New York Yankees (honkbal), New York Knicks (basketbal) en New York Giants (American football). Hier zijn enkele tips om kaartjes te bemachtigen: 

1. Officiële websites: Controleer de officiële websites van de teams waarin je geïnteresseerd bent. Hier kun je kaartjes kopen voor thuiswedstrijden. Wees er snel bij, want populaire wedstrijden kunnen snel uitverkocht zijn. 

2. Secundaire marktplaatsen: Er zijn verschillende secundaire marktplaatsen zoals StubHub, SeatGeek en Ticketmaster Resale waar je kaartjes kunt kopen van andere fans. Houd er rekening mee dat de prijzen op deze platforms vaak hoger kunnen zijn dan de oorspronkelijke prijs. 

3. Ticketbureaus: Er zijn ook ticketbureaus in New York die kaartjes verkopen voor sportwedstrijden. Deze bureaus kunnen je helpen bij het vinden van kaartjes, zelfs voor uitverkochte wedstrijden. Houd er echter rekening mee dat de prijzen hier vaak hoger kunnen zijn. 

4. Last-minute deals: Als je flexibel bent en bereid bent om op het laatste moment kaartjes te kopen, kun je soms goede deals vinden. Controleer websites zoals Gametime of ga naar de stadionkassa op de dag van de wedstrijd om te zien of er nog kaartjes beschikbaar zijn. 

5. Seizoenskaarten: Overweeg de aanschaf van seizoenskaarten als je regelmatig sportwedstrijden wilt bijwonen. Dit kan op de lange termijn voordeliger zijn en geeft je vaak toegang tot exclusieve voordelen. 

Onthoud dat het belangrijk is om kaartjes alleen te kopen van betrouwbare bronnen om oplichting te voorkomen. Wees ook voorzichtig met het kopen van kaartjes op straat, omdat deze mogelijk vals kunnen zijn.
 

Beleef sensatie tijdens een ijshockey wedstrijd in New York

Als je op zoek bent naar een adrenalinekick, dan is een ijshockeywedstrijd in New York een must. De stad heeft twee professionele ijshockeyteams: de New York Rangers en de New York Islanders. Beide teams spelen in de National Hockey League (NHL) en hebben een grote schare fans.

De New York Rangers spelen hun thuiswedstrijden in het beroemde Madison Square Garden, een van de meest iconische sportarena's ter wereld. De sfeer tijdens een wedstrijd is ongeëvenaard, met enthousiaste fans die hun team aanmoedigen en juichen bij elke goal.

Als je de voorkeur geeft aan een meer ontspannen sfeer, kun je een wedstrijd van de New York Islanders bijwonen. Dit team speelt zijn thuiswedstrijden in het Nassau Veterans Memorial Coliseum, dat onlangs is gerenoveerd en een moderne uitstraling heeft gekregen.
 

Geniet van NBA spektakel in New York

Wanneer je een basketbalfan mag je een wedstrijd in de NBA niet missen. New York heeft twee teams in de competitie: de New York Knicks en de Brooklyn Nets. Beide teams hebben een rijke geschiedenis en hebben enkele van de grootste sterren in de sport voortgebracht.

De New York Knicks spelen hun thuiswedstrijden in het beroemde Madison Square Garden, dat ook de thuisbasis is van de reeds genoemde New York Rangers. Het multifunctionele wordt overigens ook voor concerten gebruikt en is altijd gevuld met enthousiaste fans die genieten van het spektakel op het veld tijdens wedstrijden van de Knicks.

Als je de voorkeur geeft aan een meer moderne setting, kun je een wedstrijd van de Brooklyn Nets bijwonen. Dit team speelt zijn thuiswedstrijden in het Barclays Center, een state-of-the-art arena in het hart van het stadsdeel Brooklyn.
 

Ga naar een van de beroemde honkbal teams in New York

Mocht je een fan van honkbal zijn, dan is New York de place to be. De stad heeft twee beroemde teams in deze sport: de New York Yankees en de New York Mets. Beide teams hebben veel fans in de stad en over de hele wereld. Ook hebben beide clubs een rijke geschiedenis in de sport.

De New York Yankees spelen hun thuiswedstrijden in het Yankee Stadium, een van de meest iconische sportstadions ter wereld. Het stadion staat bol van de honkbalgeschiedenis en is als het ware een half museum.

Als je de voorkeur geeft aan een nieuwer stadion, kun je een wedstrijd van de New York Mets bijwonen. Dit team speelt zijn thuiswedstrijden in het Citi Field. Dit stadion is gelegen in het stadsdeel Queens en er passen een kleine 42.000 toeschouwers in.

Of je nu een fan bent van ijshockey, basketbal of honkbal, New York heeft voor elk wat wils. Mis niet de kans om een van de mooiste sportevenementen ter wereld bij te wonen tijdens je bezoek aan The Big Apple. Koop je tickets en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Meest recente artikelen