30 may 2023

Urban Gym Group breidt opnieuw uit in Amsterdam met TrainMore in de Beethovenstraat

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
30 may 2023
Urban Gym Group kondigt de opening aan van TrainMore Beethovenstraat op 3 juli 2023. Deze 29e club van TrainMore, gelegen in ‘Tower 10’, in het hart van de Zuidas, wordt een exclusieve Black Label club.

De opening van TrainMore Beethovenstraat bevestigt de missie van Urban Gym Group om een gezonde levensstijl te bevorderen. Leden kunnen voorzieningen verwachten zoals de nieuwste fitnessapparatuur, gratis koffie en thee, sportwater en proteïne shakes. Uniek aan deze locatie zijn de extra grote lockers en handdoekenservice, waardoor je voor, tijdens of na het werk gemakkelijk kunt sporten. "De opening van TrainMore Beethovenstraat aan de Zuidas toont onze drive en focus om onze leden te helpen het maximale uit hun workout te halen," bevestigt Neil Randall, CEO van Urban Gym Group.

TrainMore onderscheidt zich als de enige gym waar leden worden beloond met één euro korting op hun lidmaatschap voor elke workout. Dit programma motiveert leden maximaal gebruik te maken van hun membership en actief prioriteit te geven aan hun welzijn. Net als alle andere clubs zal ook deze nieuwste editie de karakteristieke look en feel hebben waar TrainMore bekend om staat, met focus op muziek, design en community building. TrainMore heeft een sterke aanwezigheid in Nederland opgebouwd en kondigt aan haar aanwezigheid in Amsterdam en Nederland te blijven uitbreiden.

Over Urban Gym Group
De Urban Gym Group (UGG) heeft clubs in grote steden in Nederland en heeft als doel haar leden een unieke fitnesservaring te bieden. TrainMore vestigt zich vaak in inspirerende, monumentale panden in de centra van grote steden en levert de nieuwste ‘strength based’ apparatuur in een urban omgeving. In deze clubs spelen muziek en kunst een belangrijke rol. TrainMore staat bekend om het concept dat goed voor jezelf zorgen beloond moet worden, zeker in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers eten of elektrisch rijden. Leden krijgen een euro korting per workout. Clubsportive is een high-end fitnessclub gelegen aan de Zuidas van Amsterdam. BTY CLB biedt intensieve trainingen gericht op glutes in haar eigen club in Amsterdam Oost, Rotterdam en online met BTY at home. Renessence is een high-tech wellbeing spa in Amsterdam waar je in een bijzondere omgeving gebruik kunt maken van verschillende treatments, zoals oxygen- en cryotherapie, ijsbaden en classes. Bij Renessence combineren ze de nieuwste wetenschap met eeuwenoude technieken met als doel haar gasten fysiek én mentaal gezonder te maken. De Urban Gym Group werd opgericht door Marjolijn Meijer en Jordy Kool.
 
TrainMoreUrban Gym GroupFitness amsterdamBlack Label clubNeil RandallMarjolijn MeijerJordy Kool
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf