13 january 2023

Geopend extreem exclusieve fitnessclub voor vrouwen van RSG: Heimat Paris

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
13 january 2023
HEIMAT by Waris Dirie is een boetiekfitnessclub voor vrouwen die op zoek zijn naar een plek die lichaam en geest in balans brengt. Als het gezicht van de studio vertegenwoordigt Waris Dirie de kern van het merk " PROUD FEMALE FITNESS" . In het trainingsconcept komen fitnesslessen op maat samen met een ultramoderne fitnessruimte. De sportschool is open voor geselecteerde leden.

Fitnesstraining als beleving
Diverse trainingsaanbiedingen zoals Pilates, yoga of barre maken de training tot een belevenis. De individueel ingerichte kamers combineren de nieuwste trainingsapparatuur, intelligente verlichting en meeslepend surround-geluid. De cursussen en personal trainingen in de studio worden gegeven door de beste trainers van de stad.
De eerste foto's van het nieuwe fitnesscentrum zijn hier op de website van de fitnessstudio te zien . Meer impressies vindt u ook hier in de beeldvideo op de LinkedIn-pagina van de RSG Groep.

Kunst in een historisch gebouw
De studio bevindt zich in het 16e arrondissement van Parijs, in het voormalige Musée Dapper gewijd aan Afrikaanse kunst. De erfenis van dit historische gebouw wordt voortgezet door de integratie van werken van hedendaagse vrouwelijke kunstenaars uit Afrika.

De kunstwerken werden geselecteerd door ARTNESS , een gerenommeerd netwerk van internationale kunstenaars, en Waris Dirie . Alle opbrengsten van de verkoop van deze kunstwerken gaan naar de Waris Dirie Desert Flower Foundation .

Wellness voor ontspanning na de training
De wellnessruimte van HEIMAT by Waris Dirie beschikt over een droge sauna en een ontspanningsruimte met whirlpool en sfeervolle verlichting. Ook is er een doorgang naar de bar op de begane grond, evenals douches en kleedkamers.
Lidmaatschap: €250,- per maand, en inschrijffee €300,-

Over Waris Dirie (de bekende mensenrechtenactivist, supermodel en bestsellerauteur Waris Dirie geldt als een absolute powervrouw)
Als internationaal bekende mensenrechtenactiviste, supermodel en bestsellerauteur van "Wüstenblume", belichaamt Waris Dirie de  empowerment van vrouwen op alle niveaus. Geïnspireerd door Afrika en de natuur, is ze constant op een missie om een ??verschil te maken en bij te dragen aan een betere wereld. plaats.

Met HEIMAT van Waris Dirie hielp ze hiervoor een ruimte te creëren – in Parijs, op de plek waar ze zelf woonde en waarmee ze zich erg verbonden voelt.

McFit oprichter Rainer Schaller zijn familie en PT-er zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk
Nieuw management bij McFit (RSG Group GmbH)
McFIT (de Duitse tegenhanger van Basic-Fit) verhoogt de prijs met 25%
HeimatFitness ParijsRSGRainer Schaller
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf