9 january 2023

TRIB3 doet officieel zijn intrede op de Amsterdamse markt met twee nieuwe studio's

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
9 january 2023
Wereldwijde boutique fitness-franchise TRIB3 markeert opnieuw zijn territorium met de lancering opening van twee nieuwe ultramoderne studio's in Amsterdam. Locatie centrum TRIB3 Rozengracht opent vandaag (maandag 9 januari) terwijl TRIB3 Middenweg, gelegen in Amsterdam Oost, opent op donderdag 12 januari. De twee nieuwe studio's zijn volledig opnieuw ingericht en getransformeerd naar TRIB3's kenmerkende industriële luxespecificatie na de overname door het merk van de twee locaties, die voorheen Round11-boksboetieks waren.

TRIB3 heeft een van 's werelds meest geliefde groepstrainingservaringen ontwikkeld, die krachttraining combineert met HIIT ondersteund door live hartslagmeting, en is een van Europa's snelst groeiende fitnessfranchises. Nadat het merk in 2022 investeringen had binnengehaald van de Nederlandse marktleider Urban Gym Group (UGG), na de aankondiging in 2021 dat UGG-voorzitter Jordy Kool zowel een belangrijke investeerder als niet-uitvoerend bestuurder voor TRIB3 zou worden, maakt het merk zich op voor een gedenkwaardige lancering in Amsterdam.

Matteo Cerruti, Chief Experience Officer voor TRIB3, die het bouw- en lanceringsprogramma in Amsterdam heeft geleid, zegt over deze mijlpaal: "We zijn verheugd om op de Nederlandse markt te lanceren en niet één maar twee onmisbare TRIB3-locaties naar Amsterdam te brengen - een stad bekend om zijn boetieks! We hebben een echt unieke trainingservaring die geliefd is in heel Europa en is ontworpen om serieuze resultaten te leveren, terwijl we verschillende fitnessniveaus en capaciteiten omvatten. Potentiële TRIB3R's die zich bij ons aansluiten voor deze lancering kunnen een sessie van wereldklasse verwachten en het soort lanceringsfeest waar TRIB3 bekend om staat, ondersteund door een reeks geweldige merkpartners met livemuziek, weggeefacties en meer. De lessen zijn snel uitverkocht en we verwachten dat dit een van onze grootste lanceringen ooit wordt!”

Deze twee opwindende openingen volgen op de recente aankondiging van deals in Griekenland en Cyprus met meer dan 100 locaties die nu in de pijplijn zitten. 2023 wordt een belangrijk jaar voor het internationale merk.

Kevin Yates, CEO van TRIB3, voegt toe: “Ik ben verheugd om weer een uitbreidingsproject aan te kondigen nu we officieel de Nederlandse markt betreden en nog meer mensen kennis laten maken met ons merk. Ik ben zo trots op wat het team heeft bereikt met de snelle conversie en transformatie van deze studio's, waardoor we in de belangrijke handelsperiode in januari een product van wereldklasse konden lanceren.
TRIB3 is een uniek model en een unieke klantervaring die voorop kan lopen in de markt en voorop kan lopen in de boetieksector. Ik heb er alle vertrouwen in dat we een winnende formule hebben om onze lancering in Nederland enorm succesvol te maken en onze snelle expansie in heel Europa voort te zetten.”

Kijk voor meer informatie over de nieuwe studio's op trib3.nl of voor meer informatie over franchising met TRIB3 op trib3.co.uk/franchise

About TRIB3
TRIB3 is a boutique fitness concept that fuses scientifically proven HIIT workouts fused with strength training and conditioning, fully tracked with heart-rate monitors to provide live performance measures. As a franchisor, TRIB3 is active in several international markets including UK, Spain and Finland, and now the Netherlands, with stores sold across twelve international markets. This makes TRIB3 one of the fastest growing fitness boutiques in Europe. TRIB3 is also one of the first ever fitness studios to expand into the metaverse leveraging its data driven training system and proprietary heart rate monitors to connect the virtual world to the physical.

 
TRIB3Fitness amsterdamboutique fitnessfitness franchiseUrban Gym GroupJordy KoolMarjolein MeijerUGGKevin Yates

 
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf