16 december 2022

Crypto fitness coin $FGHT (Web3.0) zal concurreren met de fitnessindustrie

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
16 december 2022
De munt zal concurreren in de gezondheids- en fitnessindustrie met een waarde van $96 miljard. 
De gezondheids- en fitnessindustrie heeft een enorme waarde van $96 miljard, geschat door Statista. Echter is de markt nu gestagneerd, maar de M2E app en gym chain FightOut zullen hier verandering in brengen.

Er is een gloednieuwe move-to-earn (M2E) munt gelanceerd, namelijk $FGHT en het zal de toekomst van gezondheid en fitness zijn. $FGHT is de munt van FightOut, een Web 3.0 fitness app en sportschoolketen dat real-life workouts samenbrengt met wedstrijden in de metaverse. Dit maakt de munt de eerste in zijn soort.

De munt is op dit moment te koop voor $0.01665002 (60.06 = 1 USDT) en er is geen minimum of maximum aankoopbedrag. De FightOut app en gym chain zullen een van de meest groeiende markten ter wereld laten stijgen, met behulp van een spannende en grootse fondsenwerving van maximaal $100 miljoen. FightOut haalde meer dan $1 miljoen op in de privé presale in december en wint nu veel aandacht in de eerste ronde van de openbare presale.

Omdat fitness samenhangt met gezondheid en welzijn, zijn alle dingen die het makkelijker maken om fitnessdoelen te bereiken en te behouden een goed vooruitzicht. Niet alleen helpt het ons allemaal langer en bevredigender te leven, het zal investeerders ook financieel succes bieden in commerciële ondernemingen.

FightOut is van plan om de dominante Web 2.0 setup te veranderen en zwakke punten te overwinnen die geïdentificeerd zijn met Web 3.0 Move-to-Earn dat op dit moment wordt gebruikt door projecten zoals STEPN. FightOut wordt aangeboden en ondersteund op Transak, Lbank Labs, Blockmedia Labs en Cryptonews.com

De unique selling points van FightOut– Web 2.0 maakt kennis met Web 3.0
De unique selling points van FightOut zullen waarschijnlijk betekenen dat de cryptomunt op korte termijn een top project wordt. M2E platforms, zoals STEPN, hebben veel energie gestopt in het idee om meetbare activiteits- en fitnessdoelen te belonen met in-app-currencies. Echter gaat FightOut een grote stap verder op een aantal manieren dan het al bestaande M2E. Ten eerste houdt FightOut meer bij dan alleen gezette stappen - alle vormen van fitness activiteit zullen gemeten worden door nieuwe technologische functies, zoals in-gym sensoren.

Er zullen ook geen dure NFT's nodig zijn om het platform te mogen gebruiken. De M2E van FightOut wordt ook niet beperkt tot bepaalde fitnessdoelen, want met FightOut word je beloond voor het aanhouden van een holisitsche, gezonde levensstijl en niet alleen voor het lopen op de weg. Andere nieuwe functies zijn een gekoppelde avatar aan jezelf - inclusief je condities, zoals kracht, spierconditie, uithoudinsvermogen, techniek en meer - die niet kan worden verhandeld. Statistieken die vastgelegd zijn in real-life trainingen, zullen de condities van je avatar verhogen naarmate je vooruitgang boekt. Je avatar wordt een manier om fitness in een virtuele wereld waar te maken, waardoor gezonde en fysieke activiteiten socialer en motiverender kunnen worden. De avatar van FightOut opent zo de deur naar de metaverse van FightOut. 

FightOut stimuleert fitness activiteiten voor iedereen door atleten te laten vechten
FightOut zal zich ook focussen op de 'vechtsporter', naast dat het de acceptatie van de Web 3.0 techonologie in gezondheid en fitness wil bereiken door honderden miljoenen gewone mensen over de hele wereld bekend te maken met fysieke beweging en fitness activtiteiten. FightOut zal professionele sporters, zoals boksers, maar ook andere soorten atleten die aan vechtsport doen, een op maat gemaakt fitnessprogramma bieden voor bepaalde sporten en activiteiten. Hierdoor zullen topsporters gezien worden door de andere gebruikers en fysieke activiteiten stimuleren voor de gewone sportschoolklanten.

Mensen die een gewone app of sportschool gebruiken zullen aangemoedigd worden door de aanwezigheid van topsporters op het platform.
Dit zal er als volgt uit zien: activiteiten in de sportschool, video's en trainingschema's gemaakt door vechtsporters in de studio's die in elke sportschool zitten. De sportscholen worden inderdaad voor elk lid toegankelijk, maar fysieke aanwezigheid wordt niet verplicht en zelfs niet noodzakelijk om lid te zijn. FightOut is van plan om in eerste instantie 20 sportscholen te openen, waar ze beginnen in steden met de meeste interesse in het project van FightOut. Hierdoor zal het platform uiteindelijk een hub krijgen in alle wereldsteden.

Hoe de FightOut app het gebruik van $FGHT stimuleert
Op het platform staat de FightOut smartphone app centraal, waar telefoon- en smartwatchtechnologie gebruikt zal worden om fysieke prestaties meetbaar te maken en op te slaan. $FGHT en REPS kunnen worden gebruikt om je voor de abonnementsservice van FightOut aan te melden. Er is een korting van 25% voor degenen die hun abonnementen kopen met $FGHT, waardoor de economie van de munt gestimuleerd wordt.

REPS is de off-chain in-app currency van FightOut.
De beloningen worden verdiend in REPS en hiermee kunnen verschillende dingen worden aangeschaft, zoals in-app goederen, diensten, consultaties op afstand met personal trainers of de unieke vechtsportcoaches van FightOut, merchandise en vele digitale goederen, zoals cosmetica voor avatars. Met $FGHT kunnen meer REPS worden gekocht, waardoor er weer meer waarde ontstaat om de $FGHT token aan te schaffen door een hogere bruikbaarheid.

Sociaal vlak, metaverse, AI, ambassadeurs, openingen van sportscholen... er is zoveel meer te bieden
Zoals gezegd zal de avatar elke gebruikers weerspiegelen in de prestaties in de echte wereld, wat komt in de vorm van leaderboards, competities, toernooien en prijzen, waarbij de sociale activiteit wordt gebruikt om feedback te geven en de fysieke activiteiten van gebruikers te stimuleren. Er zullen zelfs gevechten zijn tussen AI-aangedreven professionele vechtsporters in speciale wedstrijden die kunnen worden geograniseerd door leden van FightOut.

De eerste sportschool van FightOut zal geopend worden in Q4 2023, waarbij elke sportschool een plek voor gezondheid, een studio en een co-working plek krijgt. Het ambassadeursprogramma van FightOut zal ook meer waarde krijgen door professionele boksers die andere topsporters aanmelden om het merk te promoten en evenementen te organiseren, zoals masterclasses.

De presale van $FGHT met bonus zal populair worden
Er is een aanbod van 10 miljard $FGHT munten, waarvan 60% voor de presale, 10% voor liquiditeit op exchange listings en 30% voor beloningen en groei van het project. De presale heeft een actie met veel beloningen, waardoor investeerders bonussen krijgen van maximaal 25% voor investeringen van $50.000 en 10% voor kleinere aankoopbedragen van $500.
70% van het ingezamelde geld in de presale wordt besteed aan het zoeken en renoveren van locaties voor de sportscholen.

Nu naar de FightOut Presale

 
cryptofitnessWeb 3.0
Gerelateerde artikelen
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf