1 jaar geleden

Power Plate® introduceert: REV™ met VibeShift™ Technologie

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Creëert een revolutie in gezondheid en fitness

CHICAGO - 6 december 2022 - Power Plate®, de wereldleider in Whole Body Vibration, introduceert met trots de Power Plate® REV™; een ongeëvenaarde nieuwe fitnesservaring.

Geïnspireerd door de elite wielrenners van de kasseien van Parijs-Roubaix, het meest uitdagende terrein in de sport, is dit game-changing product het eerste in zijn soort dat wordt geïntegreerd in fitness training.  Het concept is eenvoudig: het is bewezen dat vibratie, toegepast op het rijden, zorgt voor aanzienlijk meer spieractivatie, een hogere zuurstofopname en een grotere calorieverbranding dan bij traditionele training. Dit type training was tot nu toe nooit mogelijk.

De Power Plate REV ziet er misschien bekend uit, maar is verre van gewoon.  VibeShift Technology (patent in aanvraag) zorgt voor een consistente, veilige, precieze en voorspelbare effectieve vibratie via de pedalen - een druk op de hendel verandert de modus van standaard naar volledige vibratie. 
  • REV biedt gezondheids- en fitnessclubs een opwindend vibratieconcept dat versnelde resultaten oplevert voor hun leden; maximale cardio-, kracht- en wellnessvoordelen in een minimum van tijd en een verhoogde spieractivering.
  • "REV is echt een uniek product", zegt Lee Hillman, CEO van Performance Health Systems, fabrikant van Power Plate. "Weerstand versterkt door trillingen levert een uitstekende ervaring die niet alleen het gebruik stimuleert, maar ook echte resultaten oplevert".
  • "In combinatie met Power Plate whole body vibration, zal de REV geïntegreerde vibratie-gecentreerde programmering mogelijk maken om unieke secundaire omzetmogelijkheden te creëren door middel van circuit training, HIIT programma's, persoonlijke training en meer."

De eigen programmering van REV voorziet in een grote verscheidenheid aan behoeften, van een betere algemene gezondheid tot intensieve elite training. Dit creëert een gemeenschap die zich inzet voor de resultaten en voordelen van vibratie aangedreven training voor elk type lid.
REV integreert ook perfect met andere trainingsmodaliteiten in de sportschool voor extra variatie en flexibiliteit in het gebruik.
De integratie van de Power Plate REV in het aanbod van een fitnessclub zal nieuwe leden aantrekken en huidige leden behouden, een verschil maken en een concurrentievoordeel creëren.



Neem voor meer informatie contact op met: Urban Healthconcepts, verdeler van Power Plate in de BeNeLux  info@urbanhealthconcepts.be of via telefoon op 0032471794093

Over Power Plate
Power Plate is eigendom van, wordt geproduceerd en gedistribueerd door Performance Health Systems LLC, gevestigd in Northbrook, Illinois, een wereldwijd bedrijf dat geavanceerde technologische oplossingen biedt via gezondheids- en wellnessapparatuur.
Power Plate maakt gebruik van innovatieve wetenschap en technologie om beweging door trillingen te verbeteren voor een snellere gezondheid, fitness en welzijn om de kwaliteit van leven op elke leeftijd te verbeteren.
Het gebruik van Power Plate is de innovatieve, tijdbesparende en resultaatgerichte manier om beter te bewegen, zich beter te voelen en beter te leven.
 
PowerPlateRevWholeBodyVibrationVibeShift
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf