1 jaar geleden

Life Style Vitae leefstijlclub start met Sportbuddy

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
Life Style Vitae leefstijlclub gaat met veel enthousiasme aan de slag met Sportbuddy. Sportbuddy biedt de mogelijkheid om mensen met drempelvrees toch te sporten met behulp van Sportbuddy's. Sportbuddy's zijn leden van Life Style Vitae leefstijlclub die als ambassadeur willen dienen en graag anderen willen helpen ook te gaan sporten.

Regina en John van Heel waren meteen enthousiast over het idee: "We hebben dit idee al jaren op de plank liggen, maar nooit de tijd voor gehad om het uit te werken. Toen we van Sportbuddy vernamen, dachten we direct: hier willen we mee aan de slag! Life Style Vitae leefstijlclub is al laagdrempelig, maar dit concept kan hier zeker nog aan bijdragen".

Daarmee is Life Style Vitae leefstijlclub de eerste sportclub in Limburg die het concept omarmt. Binnenkort zullen de Sportbuddy's via www.sportbuddy.nl en de eigen site worden gepresenteerd. Zodoende wordt het nog laagdrempeliger voor mensen in Weert en omgeving om de eerste stappen te zetten en met plezier te gaan beginnen met sporten.

John van Heel: "Ik zie het als onze maatschappelijke taak om zoveel mogelijk mensen met plezier te laten sporten. Ik denk dat Sportbuddy's hier een bijdrage aan kunnen leveren."

Meer weten over Life Style Vitae leefstijlclub en sporten in Weert? Kijk op: www.lifestylevitae.nl

Meer weten over Sportbuddy? Kijk op: www.sportbuddy.nl 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf