3 maanden geleden

Marjolijn Meijer draagt CEO functie over aan Neil Randell

Jeroen Gerats
CLO - Magazine Manager bodyLIFE
3 maanden geleden
Urban Gym Group benoemt Neil Randall tot nieuwe CEO van TrainMore en Clubsportive

Neil Randall wordt per 1 november 2022 de nieuwe CEO van TrainMore en Clubsportive bij Urban Gym Group (UGG). Eerder was Randall CEO bij Anytime Fitness en bekleedde hij senior functies bij GO Mammoth en LA Fitness.

Jordy Kool, die in 2020 in dienst trad van CEO Marjolijn Meijer als interim co-CEO, blijft aan als voorzitter van de raad van bestuur.  Marjolijn Meijer, medeoprichter van alle labels van Urban Gym Group, wordt vicevoorzitter.  Ze zal zich volledig richten op de groei van het recent opgerichte welzijnscentrum Renessence, evenals UGG's boutique labels BTY CLB en HIGH STUDIOS.  Daarnaast blijft ze voor de hele groep actief in het beheren en uitbreiden van de vastgoedclubportefeuille.  Ze gaat op zoek naar nieuwe locaties en mogelijke overnames.

Meijer: “Ik ben verheugd dat Neil ons team komt versterken.  Hij zal de groei van onze clubs voortzetten.  Hij is gepassioneerd in het overtreffen van de verwachtingen van leden en heeft veel ervaring in het ontwikkelen, inspireren en coachen van teams.”

Kool: “Neil heeft een achtergrond als professioneel cricketspeler, die professionele sporthouding zit hem nog steeds bij.  Hij zet zich in om samen met het team te winnen.  Hij begrijpt fitness en zal een grote inspiratiebron zijn voor ons managementteam.”

Randall: “Ik ben altijd uitgesproken geweest over mijn internationale ambities.  Deze kans bij Urban Gym Group komt op het juiste moment.  De eerste weken zal ik besteden aan het volledig begrijpen van de kenmerken van TrainMore en ClubSportive, het ontmoeten van de bemanning, de partners van UGG en tijd besteden aan het leren kennen van de leden van onze clubs.  Ik kijk ernaar uit om het bedrijf verder te bouwen op de geweldige fundamenten die zijn gelegd door Jordy en Marjolijn.”

Randall stapt in de rol op een belangrijk moment voor de Urban Gym Group, waartoe TrainMore, ClubSportive, BTY CLB en HIGH STUDIOS behoren.  Eerder dit jaar haalde de Urban Gym Group een investering van 16 miljoen euro op.  De fitnessketen meldt vooral investeringen in nieuwe locaties, overnames van sportscholen en upgrades van bestaande locaties.

Over Urban Gym Group
Urban Gym Group (UGG) heeft momenteel 35 clubs in grote steden in heel Nederland en heeft als doel leden een unieke fitnesservaring te bieden.  TrainMore-sportscholen vestigen zich vaak in inspirerende, monumentale gebouwen in de centra van grote steden en bieden de nieuwste op kracht gebaseerde apparatuur in stedelijke omgevingen.  In deze gemeenschap spelen muziek en kunst een steeds belangrijkere rol.  TrainMore staat bekend om het concept dat goed voor jezelf zorgen beloond moet worden.  Inderdaad, in een wereld waar de juiste keuze vaak de duurdere optie is, zoals duurzaam en vers voedsel of elektrisch rijden.  Leden krijgen €1 korting per training die ze doen.  Clubsportive is een high-end fitnessclub gelegen aan de Zuidas van Amsterdam.  HIGH STUDIOS is de eerste boutique fitnessstudio van Nederland en biedt online HIIT workouts aan op verschillende locaties in het land.  Renessence is een uniek welzijnscentrum dat wetenschap en spiritualiteit combineert om zelfoptimalisatie mogelijk te maken.  Het aanbieden van exclusieve diensten, therapieën, programma's, lessen en producten in het hart van de Zuidas.  BTY CLB biedt intensieve trainingen gericht op bilspieren in nachtclubs, op andere unieke locaties, in haar eigen club in Amsterdam Oost en online met BTY thuis.  De Urban Gym Group is opgericht door Marjolijn Meijer en Jordy Kool.  Samen zijn ze ook eigenaar van Gym Warehouse en My Local Gym Group.
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf