1 jaar geleden

Nu gratis aanmelden voor Fitnessclubs en Personal Trainers bij Dutch Fitness Awards

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
1 jaar geleden
De missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche een podium te bieden. Na corona zijn er voor de fitnessbranche nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de fitnessbranche ontzettend veel doorzetters en die verdienen een podium!

Fitnessclubs en Personal Trainers kunnen zich daarom nu aanmelden via www.dutchfitnessawards.nl.  

Aanmelden voor 1 van de 7 Vakjury Awards
Een belangrijke doelstelling voor de Dutch Fitness Awards is om steeds meer inhoud toe te voegen aan de verschillende titels. Om die reden worden er bij de huidige editie 6 Vakjury Awards uitgereikt (in 2021 waren dat er nog 3).

Bij de afgelopen editie werd op initiatief van partner NL Actief de Maatschappelijk Fitness Initiatief Award gelanceerd. Dat bleek een schot in de roos en krijgt dan ook een vervolg.

Samengevat kent de Dutch Fitness Awards in 2022 de volgende Vakjury Awards;
 
Nieuw: Keten Awards worden 3 Awards per keten
Bij de huidige editie zijn de Keten Awards terug van weg geweest maar dan in een geheel andere vorm. Namelijk als interne Vakjury Awards.

Alle ketens of formele samenwerkingsverbanden met 8 of meer vestigingen kunnen hieraan meedoen. De ketens strijden niet tegen elkaar voor het winnen van awards. Nee, voor alle participerende ketens geldt dat de ‘Dutch Fitness Keten Awards’ worden uitgereikt aan de top drie locaties binnen de eigen keten. Zo ontvangt binnen iedere keten 1 vestiging een Gouden, 1 Zilveren en 1 Bronzen Award. Ook hier geldt: de interne vakjury bepaalt op basis van vooraf vastgestelde criteria. De mening en feedback van de klant (sporter) zal hierin een grote rol spelen. Deelname van de ketens is vrijwillig. Meer info hierover via www.dutchfitnessawards.nl/ketenawards

Ook deze Keten Awards worden ook uitgereikt tijdens het Award Festival van de Dutch Fitness Awards.


Zet het Live Award Festival alvast in jullie agenda’s!
In de Corona-jaren 2020 en 2021 zijn de Dutch Fitness Awards “gewoon” door gegaan. Het was improviseren met de award uitreikingen maar juist in die periode was het belangrijk om de fitnessondernemers en mensen in de fitnessbranche te blijven steunen en een hart onder de riem te steken.

In 2020 werd er tijdens een live gestreamde show geschakeld met vakjuryleden en genomineerden. In 2021 werden de genomineerden van de Vakjury Awards bezocht tijdens een videotoernee. De video’s zijn nog te bekijken via www.dutchfitnessawards.nl.

Echter, voor de komende editie wordt toch echt weer gestreefd naar een fysieke award uitreiking in de vorm van een Award Festival. Locatie; Ouwehands Dierenpark! Zet daar voor alvast maandagmiddag 23 januari 2023 in jullie agenda’s!

Partners en meer info
De Dutch Fitness Awards wordt georganiseerd in samenwerking met NL Actief, Technogym, Feedback4Sports, Personal-Trainer.nl, Fitfair.nl, Een veilig Gevoel, newgym, UnitedConsumers, Acai, Fitfair en bodyLIFE. De organisatie is in handen van Vote Company.

Meer info over de Dutch Fitness Awards en aanmelden; www.dutchfitnessawards.nl
 

 
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf