23 august 2022

Winactie: SclptCyle® launchparty bij Saints & Stars - ben jij erbij? Maak kans op 4 VIP-tickets voor jou en je teamleden!

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
23 august 2022
Winactie: ben jij, samen met 3 teamleden, aanwezig bij de SclptCyle® launchparty
Op vrijdag 9 september om 13:00 staat de officiële product lancering van SclptCycle® op de agenda. Deze launchparty vindt plaats op de toffe locatie Saints & Stars en biedt plek voor slechts 50 deelnemers. Jij maakt kans om hier samen met 3 teamleden bij aanwezig te zijn door deel te nemen aan de winactie. Wat ontvang je met deze winactie?
  • 4 VIP- tickets voor de launchparty op vrijdag 9/9 van 13:00 tot 14:30, locatie Saints & Stars
  • Dress-to-impress: jij en je collega’s ontvangen alle 4 een HOW-trui
  • Voor alle 4 jouw collega’s staat een (gezond) hapje, drankje en goodiebag klaar
And last but not least… Zijn jullie enthousiast geworden over SclptCycle® n.a.v. de launchparty? Dan komt één van de mastertrainers een masterclass SclptCycle® bij jou op de club verzorgen!

Hoe maak je kans?
Geef jou en je team op via www.houseofworkouts.com en maak kans! Onder alle deelnemers van de winactie worden ook nog eens 10x 2 tickets verloot - niet geschoten is altijd mis

Wat is SclptCycle®?
SclptCycle®: dé bodyshape workout op de indoorbike. Normaliter geen fan van indoor-fietslessen? Maar hou je wel van een feestje? Dan is dit dé workout voor jou! SclptCycle® (spreekt uit: sculpt cycle) is namelijk een shape les, waar de XCO®-buisjes worden ingezet om jouw bovenlichaam en buik mee te trainen, de bike om je billen & benen te shapen en de heerlijke beats zorgen voor het feestje. De 45 minuten voorbij en je verbrandt een hoop kcal met een glimlach op je gezicht?!

Hopefully see you there

! RECTIFICATIE:
IN HET ONDERSTAANDE BERICHT UIT DE NIEUWSBRIEF VAN 25-08-2022 IS PER ABUIS VERMELD DAT DEELNAME AAN DE #BEACTIVEDAY VOOR NIET-LEDEN VAN NLACTIEF GRATIS ZOU ZIJN. NIET-LEDEN KUNNEN ZICH EVENWEL AANMELDEN VIA DE LINK VOOR DEELNAME. VOOR VERDERE UITLEG OF #BEACTIVE EN/OF KOSTEN VERWIJZEN WIJ NAAR WWW.NLACTIEF.NL
Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

House of Workouts

Laatste artikelen van dit bedrijf