9 maanden geleden

Van Zero naar Groepsfitness Hero

9 maanden geleden

Van Zero naar Groepsfitness Hero

In vijf stappen naar international groepsfitness presenter

PRE-ORDER NU! Leverbaar vanaf 29 augustus

Dit boek gaat over groei: jouw groei van beginnend of gevorderd instructor naar international groepsfitness expert. In dit boek krijg je praktische tools aangeleverd om stap voor stap te groeien naar een excellente lesgever in de groepsfitnessbranche.

Ervaringsdeskundige Remi Brouns neemt je mee met snel toepasbare opdrachten om in vijf stappen je lesstijl skills te verbeteren en naar internationaal presenter niveau te tillen. Laat het boek leven, gebruik het om je notities in te maken, aandachtspunten te markeren en laat je inspireren.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die wil groeien in het geven van groepsfitnesslessen. Het zou verplicht leermateriaal moeten zijn voor elke instructeur die de ambitie heeft om op het Nationale of Internationale podium zijn entree te mogen maken. Laat het licht in je feller schijnen, dan het licht dat op je schijnt!

Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken:

  • Motivatie
  • The basics
  • Jouw skillset
  • Wat heb je te bieden?
  • Aan de slag

Remi Brouns over het doel van zijn boek: 'Door middel van vijf stappen geef ik je de tools om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een internationale carrière als presenter. Zodat de volgende keer jij de persoon bent die zal presenteren op de grote conventies. Dat jij de trendsetter wordt in onze branche waarin je nieuwe content kan ontwikkelen en natuurlijk kunt presenteren. Deze stappen helpen je accelereren in het bezitten van de juiste skills op internationaal niveau. Door middel van opdrachten kun je nu jouw skills verhogen en die kans aangaan om je als internationaal presenter beschikbaar te stellen. En als je gewoon een mega goede instructeur wil worden op de club waar je lesgeeft? Dan is dit ook een perfect boek voor jou! Gebruik de tools en laat je inspireren.'
 

Pre-order nu! leverbaar eind augustus 2022.

https://www.blackboxpublishers.com/nl/publications/van-zero-naar-groepsfitness-hero/

 

Aantal pagina's: 136

Levertijd: 15 werkdagen

Taal: Nederlands

! RECTIFICATIE:
IN HET ONDERSTAANDE BERICHT UIT DE NIEUWSBRIEF VAN 25-08-2022 IS PER ABUIS VERMELD DAT DEELNAME AAN DE #BEACTIVEDAY VOOR NIET-LEDEN VAN NLACTIEF GRATIS ZOU ZIJN. NIET-LEDEN KUNNEN ZICH EVENWEL AANMELDEN VIA DE LINK VOOR DEELNAME. VOOR VERDERE UITLEG OF #BEACTIVE EN/OF KOSTEN VERWIJZEN WIJ NAAR WWW.NLACTIEF.NL

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Auteur

Joy Rozenbrand - BlackBox Publishers

Bedrijf

BlackBoxPublishers

Laatste artikelen van dit bedrijf