25 july 2022

All-in sporten: thuis en op de club fit worden

Jeroen Gerats
Mediadeskundige bij bodyLIFE
25 july 2022

Als je (de consument) naar de sportschool gaat, wil je alles uit je kostbare gymtijd halen. Want effectief sporten is de Heilige Graal tot een gezond lichaam, spierballen van staal en een uithoudingsvermogen waar je u tegen zegt. Maar hoe combineer je al die facetten van sport zonder elke dag op pad te moeten?

Daar heeft Basic-Fit nu hét antwoord op: een ALL-IN lidmaatschap waarmee je écht overal kunt sporten wanneer je dat wilt, zowel thuis als in de sportschool. Zo kun je op de Smart Bike kracht en cardio workouts doen, die je volgt via de ALL-IN Workout app, maar heb je ook gewoon toegang tot de Basic-Fit sportscholen. En dat allemaal in één handig lidmaatschap. Je fitnessdoelen halen was nog nooit zo makkelijk..

Bovenstaande is de wervende tekst op de website van Men's Health waar Basic-Fit sinds kort dit aanbod doet. Thuis op je smartbike en in de dichtsbijzijnde club.Kosten slechts €44,86 per maand (36 maanden, financiering via Santander á 10% rente). DIt zal vast een nieuwe trend worden om zo het aantal leden te laten groeien. Het is immers een heel oud gegeven dat leden die thuis ook sporten langer lid blijven bij hun gym.

Auteur

Jeroen Gerats

Bedrijf

bodyLIFE hét grootste fitnessvakblad

Laatste artikelen van dit bedrijf